Μαθητής έκανε φάρσα για βόμβα στο σχολείο του και… συνελήφθη!

Κατόπιν επικοινωνίας με τον Εισαγγελέα, ο 13χρονος αφέθηκε ελεύθερος

Must Read

Ακριβά πλήρωσε το τίμημα της φάρσας ένας 13χρονος μαθητής στη Θεσσαλονίκη, καθώς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη.

Ο μαθητής κάλεσε στις 12 το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στο 112 και είπε πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά. Όταν έφτασαν αστυνομικοί στο σχολικό συγκρότημα και συνομίλησαν με τον διευθυντή του σχολείου, ο 13χρονος πήγε στους αστυνομικούς και είπε ότι αυτός έκανε το τηλεφώνημα και ότι επρόκειτο για φάρσα. Στη συνέχεια, προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά και στη συνέχεια συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος για να δικαστεί σε ρητή δικάσιμο από το αρμόδιο δικαστήριο ανηλίκων. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This