Συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη διαμαρτυρήθηκαν την ώρα που μιλούσε ο Μητσοτάκης

Δεν θίχτηκε ο Μητσοτάκης, που λίγες μέρες πριν τους προσέβαλε

Must Read

Έχουν περάσει πάνω από δυο μήνες από την τραγωδία στα Τέμπη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο και το βύθισε στο πένθος.

Και όμως μόλις πριν από δυο μέρες, σε μια άνευ προηγουμένου πρόκληση σε όλο τον ελληνικό λαό προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Με τους χαροκαμένους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη να μην έχουν ακόμη σαφείς απαντήσεις και κανείς πολιτικός προϊστάμενος να μην έχει πληρώσει, ο Μητσοτάκης τους κατηγόρησε ότι… εργαλειοποιούν την τραγωδία!

Οι συγγενείς των θυμάτων, που περιμένουν τους πραγματικούς υπεύθυνους της τραγωδίας να πληρώσουν για το έγκλημά τους, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το Παλέ ντε Σπορ, στο σημείο που μιλούσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι συγγενείς των θυμάτων άνοιξαν πανό που έγραφε «Δεν ξεχνώ, 57 ψυχές ζητούν δικαίωση». Όπως ήταν αναμενόμενο ο πρωθυπουργός ούτε ταράχτηκε, ούτε έκανε ειδική αναφορά στην ομιλία του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This