«Δεν ήθελα το παιδί μου να πονάει από την στέρηση» είπε η μάνα για το ντελίβερι ηρωίνης στα κρατητήρια

Must Read

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η 44χρονη μάνα που πήγε ηρωίνη στον 20χρονο γιο της, στα κρατητήρια του Βόλου.

Όπως δήλωσε η ίδια στους αστυνομικούς αφότου αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο του πακέτου που πήγε στον νεαρό, δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός ότι ο γιος της θα περνούσε στερητικό σύνδρομο.

Ο 20χρονος είχε συλληφθεί για μπαράζ κλοπών και την Πέμπτη θα περνούσε από ανάκριση καθώς τον βάραινε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα εγκληματικές πράξεις. Η μητέρα του με την οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία δέχτηκε να του περάσει προχθές ηρωίνη στο κρατητήριο «για να μην πονάει».

Ο νεαρός αφέθηκε χθες ελεύθερος υπό όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή, αλλά η 44χρονη μητέρα του κρατείται και αντιμετωπίζει δίωξη για κακούργημα, και συγκεκριμένα για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης. Η 44χρονη ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

«Ήθελα να τον βοηθήσω. Το παιδί μου κλέβει για την δόση του, ζούμε μια αφόρητη κατάσταση», είπε με δάκρυα η μητέρα και η Εισαγγελία έδωσε εντολή για διενέργεια τοξικολογικής αλλά και ψυχιατρικής εξέτασης του 20χρονου.

Στόχος των αρχών για τον νεαρό χρήστη είναι να τεθεί υπό παρακολούθηση σε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης με εισαγγελική εντολή. Ο νεαρός με το ποινικό μητρώο, πριν λίγες ημέρες έκλεψε μέσα σε 12 ώρες, έναν φούρνο, ένα μηχανάκι και ένα καφέ από όπου αφαίρεσε τάμπλετ και κινητά, ενώ εκκρεμούν σε βάρος του τρεις ακόμη δικογραφίες για κλοπές από τον περασμένο Μάρτιο.

Δείτε επίσης: Μάνα έκανε «ντελίβερι» με… ηρωίνη στον γιο της μέσα στα κρατητήρια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This