Γιος 56χρονης που εξαφανίστηκε: «Δεν μας είχε πει αν την απασχολεί κάτι»

Must Read

Δεν έδειχνε να απασχολεί κάτι την 56χρονη η οποία το πρωί της Παρασκευής έφυγε από το σπίτι της στο Μαρούσι για να πάει στη δουλειά της και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη της, όπως αναφέρει ο γιος της.

Ο γιος της γυναίκας της μίλησε το βράδυ της Πέμπτης καθώς τον είχε επισκεφτεί στο σπίτι που μένουν μαζί με την γυναίκα του.

Το πρωί ετοιμάστηκε κανονικά για να πάει στην δουλειά και χαιρέτησε τον άντρα της στο δικό τους σπίτι.

Ο ίδιος λέει πως η μητέρα του ήταν μια χαρά και δεν έδειχνε να έχει κάτι που την απασχολούσε ενώ δεν είχε αναφέρει σε κανέναν ότι της συνέβαινε κάτι περίεργο ή ασυνήθιστο.  Όπως τονίζει δεν είχε διαφορές με κάποιον.

Ο γιος της γυναίκας ο οποίος αγωνιά για την τύχη της παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την οικογένεια.

Οι συγγενείς της γυναίκας απευθύνθηκαν στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», ενώ ανάρτησαν και φωτογραφία της στα social media με την ελπίδα ότι κάποιος θα την έχει δει και θα τους ενημερώσει.

Η Κατερίνα Μπάτσου έχει ύψος 1.65, καστανόξανθα ίσια μαλλιά και κάστανα μάτια.

Η αγνοούμενη είναι μητέρα δύο παιδιών και οπτικός στο επάγγελμα. Το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησε, όπως κάθε μέρα, να πάει στον χώρο εργασίας της, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αλλά δεν έφτασε ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξαν κάμερες ασφαλείας, η 56χρονη γυναίκα φάνηκε να κινείται με το αυτοκίνητό της, ένα FIAT PANDA κόκκινο, κοντά στο σπίτι της στην οδό Σωρού.

Προβληματισμό ωστόσο δημιουργεί το γεγονός ότι το τελευταίο στίγμα που έδωσε το κινητό της τηλέφωνο πριν απενεργοποιηθεί, ήταν από την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Αλιβερίου.

Οι συγγενείς της 56χρονης απευθύνουν έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι, να επικοινωνήσει με το «Τούνελ» ή τις Αρχές.

(φωτογραφίες: Φως στο τούνελ)

Δείτε επίσης:

Μαρούσι: Ώρες αγωνίας για την Κατερίνα Μπάτσου – Χάθηκε την ώρα που πήγαινε στην δουλειά της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This