Τρόμος στον Βόλο: 50χρονος κυκλοφορούσε με τσεκούρι!

Τι είπε στην απολογία του

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 50χρονος ο οποίος έκατσε στο εδώλιο για απόπειρα κλοπής και οπλοφορία καθώς είχε εντοπιστεί να προσπαθεί να κόψει καλώδια επιχείρησης με τσεκούρι για να πάρει τον χαλκό!

Στον άνδρα ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με ουσίες επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης επτά μηνών με αναστολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο 50χρονος είχα πάει σε εγκαταστάσεις σφαγείου μαζί με ακόμη δύο άτομα, τα οποία φέρονται να είναι μέλη συμμορίας. Η επιχείρηση έχει κλειστό κύκλωμα και άμεσα έγιναν αντιληπτοί.  Ο 50χρονος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από δυνάμεις της Αστυνομίας.

Στην απολογία του, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως επισκέφθηκε την περιοχή με το ΙΧ  του μαζί με δύο φιλικά του πρόσωπα, για να μεταφέρει πράγματα εκ μέρους τους. 

Στην συνέχεια, είπε πως τα άλλα δύο πρόσωπα του υπέδειξαν να κόψει το καλώδιο με τσεκούρι. Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα εθισμού και είναι τοξικοεξαρτημένος και ο εθισμός του τον οδήγησε να ακολουθήσει τις οδηγίες που του έδωσαν. Επίσης έχει ποινικό παρελθόν.

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του σφαγείου ο οποίος είπε πως είδε από τις κάμερες που έχει εγκαταστήσει  ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει την επιχείρησή του. Κάλεσε έναν υπάλληλο και τον πατέρα του και έτρεξαν στο σφαγείο. Είδαν συνολικά 4 άτομα να προσπαθούν να μπουν μέσα, αλλά κατάφεραν να πιάσουν μόνο τον 50χρονο που βρισκόταν στην οροφή. Για τους υπόλοιπους, οι μάρτυρες δήλωσαν πως τους γνώριζαν φυσιογνωμικά και ο κατηγορούμενος είπε πως τους ξέρει με τα παρατσούκλια τους.

«Όταν άρχισα να κόβω τα καλώδια άκουσα φωνές και άλλοι εξαφανίστηκαν. Όταν με έπιασαν οι ιδιοκτήτες μου έριξαν κάνα δυο σφαλιάρες», είπε ο 50χρονος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This