Πάτρα: Η ανείπωτη τραγωδία πίσω από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 20χρονο

Must Read

Μία ανείπωτη τραγωδία βρίσκεται πίσω από το τροχαίο δυστύχημα που εκτυλίχθηκε στην Πάτρα, με θύμα έναν 20χρονο νέο. Ο θάνατος του Αντώνη έχει βυθίσει στο πένθος τους στενούς συγγενείς και τους φίλους του.

Ωστόσο, το τροχαίο έφερε στο φως ακόμη ένα δυστύχημα που είχε σημειωθεί πριν από λίγους μήνες, όταν ο νεαρός παρέσυρε και σκότωσε έναν συνταξιούχο αστυνομικό. Συγκεκριμένα, ο άνδρας πήγαινε στα μέσα Αυγούστου του 2022 να αγοράσει ψωμί σε γειτονικό φούρνο. Ξαφνικά το μηχανάκι που οδηγούσε ο Αντώνης τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Σκοτώθηκε και ο ίδιος σε τροχαίο

Εννέα μήνες μετά, ο νεαρός, που ήταν σοκαρισμένος από την τραγωδία που προκάλεσε, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Το τροχαίο συνέβη στον αυτοκινητόδρομο της Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος της Εγλυκάδας, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ βρισκόταν στο ρεύμα καθόδου.

Ο νεαρός που κατά πληροφορίες δεν φορούσε κράνος, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή, κατέληξε σε νοσοκομείο που μεταφέρθηκε. Στο σημείο της τραγωδίας στην Πάτρα, έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες μετέφεραν γρήγορα σε νοσοκομείο της πόλης τον άτυχο 20χρονο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η χήρα του συνταξιούχου αστυνομικού

Τραγική ειρωνεία αποτελεί και το γεγονός πως πριν από μόλις 16 ημέρες έφυγε από την ζωή και η χήρα του συνταξιούχου αστυνομικού που είχε παρασυρθεί τον Αύγουστο. Η γυναίκα ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση εξαιτίας του θανάτου του αγαπημένου της.

Δείτε επίσης: Θρήνος στην Πάτρα – «Έφυγε» 20χρονος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This