Πυροσβέστες έσωσαν ηλικιωμένη από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της στην Τούμπα

Must Read

Σωτήρια αποδείχτηκε η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής σε φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, καθώς κατάφεραν να απομακρύνουν εγκαίρως μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του grtimes.gr, η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Φοίνικος στην περιοχή της Τούμπας, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ξεκίνησε από τον χώρο της κουζίνας και άρχισε να παίρνει γρήγορα διαστάσεις.

Η ηλικιωμένη ένοικος του διαμερίσματος, ανήμπορη να αντιδράσει, βγήκε στο μπαλκόνι και παρέμεινε εκεί, μέχρι που έφτασαν στο σημείο οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, σβήνοντας την εστία της φωτιάς και απομακρύνοντάς την. Κατόπιν, για προληπτικούς λόγους, η γυναίκα διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο «Παπανικολάου», με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο.

Σημειώνεται ότι στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ επιτόπου βρέθηκε και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, για να κόψει την παροχή ρεύματος, στην περίπτωση που κρινόταν αναγκαίο.

*πηγή φωτο / βίντεο: grtimes.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This