Στα χέρια της Θέμιδος ο «μακελάρης της Ανδραβίδας» που σκότωσε ζευγάρι και έπνιξε τα παιδιά του

Για ποιο λόγο ο δράστης ξεκλήρισε μια ολόκληρη οικογένεια

Must Read

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών θα καθίσει στις 9 Ιουνίου ο 61χρονος «μακελάρης της Ανδραβίδας», ο οποίος σόκαρε το πανελλήνιο όταν ομολόγησε κυνικά ότι πυροβόλησε στο κεφάλι τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι και την 37χρονη σύζυγό του Μαρία και έπνιξε τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας ενάμισι και δυόμισι ετών, επειδή βρισκόταν σε… σύγχυση!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών ο δράστης του πρωτοφανούς τετραπλού φονικού παραπέμπεται να δικαστεί με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας κατ’ εξακολούθηση, καθώς και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών. Το Δικαστικό Συμβούλιο υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος είχε ζητήσει να παραπεμφθεί σε δίκη ο 61χρονος, ο οποίος ξεκλήρισε μια ολόκληρη οικογένεια για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με την έκθεση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελικής Τσιόλα, το απόγευμα της 2ας Μαρτίου 2022 η 37χρονη δέχτηκε μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ο 32χρονος σύζυγός της πυροβολήθηκε δύο φορές με ένα περίστροφο Zastava 9 χιλιοστών, το οποίο ο κατηγορούμενος προσπάθησε να κρύψει σε λεβητοστάσιο πολυκατοικίας στην Πάτρα. Ο θάνατος των δύο μικρών παιδιών επήλθε «διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

Οι έρευνες των αστυνομικών που εξιχνίασαν την υπόθεση είχαν επικεντρωθεί εξαρχής στον 61χρονο, ο οποίος διέφυγε πεζή μετά την αποτρόπαια πράξη του. Ωστόσο, προτού φύγει από το σπίτι του άτυχου ζευγαριού προσπάθησε να εξαφανίσει τα άψυχα σώματα φορτώνοντάς τα σε τρέιλερ, στην αποθήκη που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι που ενοικίαζαν τα θύματα. Τα άψυχα κορμάκια των δύο δολοφονημένων παιδιών τα τοποθέτησε δίπλα στο τρέιλερ και πάνω σε κλινοσκεπάσματα. Τα σχέδια του 61χρονου χάλασε τελικά ο 12χρονος γιος της 37χρονης από τον πρώτο γάμο της, ο οποίος βρήκε σε λίμνη αίματος τη μητέρα του, τον πατριό του και τα δύο αδελφάκια του!

Ο αδίστακτος δολοφόνος εντοπίστηκε το βράδυ της 4ης Μαρτίου 2022 να οδηγεί το αυτοκίνητό του στο Μιντιλόγλι Πατρών και ακινητοποιήθηκε στην Πάτρα, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση. Εν συνεχεία, προσήχθη αρχικά στο Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών και κατόπιν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, όπου συνελήφθη και υπό το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων ομολόγησε το τετραπλό φονικό. Στον ανακριτή Αμαλιάδας, ο οποίος διέταξε την προσωρινή κράτησή του με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, ο 61χρονος εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε σύγχυση όταν δολοφόνησε τα αθώα παιδάκια!

Ανδραβίδα μακελάρης

«Θα ζητήσω συγχώρεση μόνο από τον Θεό, δεν ξέρω αν θα μπορέσει να με συγχωρέσει κανένας άλλος» είχε ισχυριστεί, ενώ είχε πει για τον 32χρονο και την 37χρονη σύζυγό του: «Πήγα στο σπίτι τους και μαλώσαμε άσχημα, πιαστήκαμε στα χέρια. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιό τους. Εκεί τους πυροβόλησα. Οι άνθρωποι αυτοί έκλειναν τον διακόπτη του νερού και του ρεύματος, και άφηναν την υπερήλικη μητέρα μου στα σκοτάδια και χωρίς νερό. Εκείνη την ημέρα με πήρε εκείνη τηλέφωνο κλαίγοντας και μου είπε πως ακόμα μια φορά δεν είχε ρεύμα και νερό. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο και προσπάθησα να εξομαλύνω την κατάσταση, όμως ο 32χρονος μού επιτέθηκε φραστικά. Τότε πήγα από το σπίτι για να μιλήσουμε από κοντά. Η λεκτική αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε συμπλοκή των τριών μας. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο, όπου τους πέταξα στο κρεβάτι και τους πυροβόλησα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This