Σέρρες: Τροχαίο με αλλοδαπούς τραυματίες

Must Read

Πέντε μετανάστες οι οποίοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας τραυματίστηκαν χθες το βράδυ στις Σέρρες μετά από σύγκρουση του οχήματός του με άλλο ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι αλλοδαποί είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα άλλο όχημα στον επαρχιακό δρόμο Σερρών-Αμφίπολης στη διασταύρωση Ψυχικού.

Στο ένα επέβαινε ο οδηγός, ο οποίος είναι Έλληνας μαζί με την οικογένεια του ενώ από το δεύτερο δέκα άτομα με καταγωγή από την Συρία. Σύμφωνα με το κανάλι «Δίκτο» ανάμεσά τους ήταν και παιδιά. 

Κάποιοι από τους μετανάστες μόλις συνέβη το ατύχημα βγήκαν από το όχημα και άρχισαν να τρέχουν μακριά. Ωστόσο, γρήγορα εντοπίστηκαν από την Αστυνομία.

Στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία καθώς και τρία ασθενοφόρα για να μεταφέρει τους τραυματίες.

Προανάκριση για το τροχαίο διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης, ενώ η Ασφάλεια Σερρών διερευνά το σκέλος που αφορά στους αλλοδαπούς.

 

Δείτε επίσης:

Ναυάγιο στη Μύκονο: Πώς έγινε, σύμφωνα με τους διασωθέντες μετανάστες

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This