Και άλλο περιστατικό με φίδι στην Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σε μηχανή αυτοκινήτου!

Must Read

Ένα ακόμη συμβάν που αφορά φίδιτο οποίο εντοπίστηκε αναπάντεχα συνέβη, αυτή τη φορά και πάλι στην Θεσσαλονίκη. Πριν από λίγες μέρες μια οχιά είχε βρεθεί σε σχολείο και είχε κληθεί ερπετολόγος να το απομακρύνει η οποία, όμως, κατέληξε στο νοσοκομείο αφού την δάγκωσε και έπαθε αναφυλαξία!

Αυτή φορά σοκ και έκπληξη έπαθε ο οδηγός ενός οχήματος όταν άνοιξε το καπό του οχήματος και αντίκρισε ένα φίδι (λαφιάτη) να κάθεται στον κινητήρια!

Στο σημείο κλήθηκαν μέλη της ομάδας «Animal Rescue and Defence Squad» και κατάφεραν να απομακρύνουν τον φίδι το οποίο σύμφωνα με τους ίδιους ήταν μήκους 1,5 μέτρου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ομάδα δέχθηκαν κλήση από την Πυροσβεστική για απομάκρυνση ερπετού για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.

Δείτε τι έγραψε η ομάδα:

Κλήση απο την πυροσβεστική υπηρεσία για τριτη συνεχόμενη μέρα για απομάκρυνση ερπετού από όχημα. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος άνοιξε το καπό και ειδε έναν λαφιατη να κάθεται ήρεμος στο μοτέρ.Βρεθήκαμε άμεσα στο σημείο και χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για την απομάκρυνση του ζώου που ήταν τυλιγμένο γύρω απο το μοτέρ του οχήματος λόγω του μεγέθους του (1,5 μ )! Τέλος καλό όλα καλά!

Δείτε την ανάρτηση

Η 39χρονη ερπετολόγος που έπαθε αναφυλαξία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη.

Δείτε επίσης:

Ν. Καπραβέλος: «Τα φίδια στην Ελλάδα δεν σκοτώνουν, κυρίως προκαλούν προβλήματα στο νευρικό σύστημα»

Εθελοντής για 39χρονη ερπετολόγο: «Ήταν ατύχημα, θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε»

Ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας της 39χρονης ερπετολόγου – Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This