Δευτέρα 14/6/2021

Στέλεχος της ΝΔ ζήτησε να «ρίξουν τους πρόσφυγες στο Αιγαίο» και διεγράφη

Να «ρίξουν τους πρόσφυγες στο Αιγαίο» ζήτησε με λίγα λόγια, με ανάρτησή του στο facebook, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

«Όταν οι δικοί μας πήγαν Γερμανία, Ελβετία και Βέλγιο ήταν νόμιμοι, ηθικοί και σεμνοί», σημείωνε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του και ανέφερε «Στο Αιγαίο ρίξτε τους».

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση του Ιωάννη Σαντετσίδη, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και προκάλεσε και τη διαγραφή του από το κόμμα.

«Τη διαγραφή του κου Σαντετσίδη Ιωάννη του Χαραλάμπους από μέλος της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν», αποφάσισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στεργίου.

Ωστόσο σε δηλώσεις του το πρωί, προσπαθώντας να… τα μαζέψει είπε: «Εννοούμε τους τζιχαντιστές που έρχονται μέσα στις βάρκες και είναι άλλοι αρμόδιοι για να το διευκρινίσουν αυτό. Αυτοί που έρχονται με τα καράβια, ξέρουμε τι είναι; Μέσα σε αυτούς, επειδή δεν υπάρχει νόμιμη διαδικασία, δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί γιατί έχει μπει στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι. Είμαστε εναντίον των συγκεκριμένων που δημιουργούν προβλήματα. Η ανάρτηση δείχνει φωτογραφία, λέει πολλά, με τη Μυρτώ. Εμείς τα έχουμε με αυτούς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ