«Ήταν 4 μέρες χωρίς νερό και φαγητό», λέει ο γιος της 48χρονης που εξαφανίστηκε στις Αρχάνες

Τέλος δόθηκε στην αγωνία της οικογένειας

Must Read

Ενώθηκε και πάλι η οικογένεια στις Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης που το περασμένο Σάββατο δοκίμασε ένα ισχυρό σοκ όταν η 48χρονη μητέρα εξαφανίστηκε από το χωράφι που είχα πάει να μαζέψει σαλιγκάρια.

Η γυναίκα εντοπίστηκε σήμερα, σχεδόν τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνισής της ζωντανή και καλά στην υγεία της. Το σοκαριστικό είναι ότι βρισκόταν στο ίδιο μέρος όλες αυτές τις μέρες χωρίς να έχει νερό, ούτε φαγητό!

Δείτε φωτογραφία:

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο γιος της, Λεωνίδας δηλώνει ευτυχισμένος που η αγωνία της οικογένειας είχε αίσιο τέλος και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν.

«Είμαστε πανευτυχείς. Όλη η ιστορία είχε ένα αίσιο τέλος», ανέφερε.

Η γυναίκα βρέθηκε σε ένα δύσκολο σημείο. Ήταν καθισμένη κάτω από ένα δέντρο και είχε μαζί το τσαντάκι της και την σακούλα για τα σαλιγκάρια που θα μάζευε.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο γιος της από εκεί είχαν περάσει κατά τη διάρκεια των ερευνών.

«Ήταν εδώ όλες τις ημέρες χωρίς νερό, χωρίς φαγητό. Εμείς από το σημείο αυτό είχαμε περάσει, είναι μια δύσβατη περιοχή με βράχους και ρυάκια» επισήμανε προσπαθώντας να εξηγήσει πώς δεν την είχαν εντοπίσει νωρίτερα.

Η 48χρονη θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο αρχικά για να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Ο γιος της αναφέρει πως κανείς δεν την ρώτησε γιατί εξαφανίστηκε γιατί δεν ήθελαν να την πιέσουν.

«Σιγά σιγά θα μας τα πει όλα» είπε ο γιος της.

Υπενθυμίζεται ότι η 48χρονη το μεσημέρι του Σαββάτου έφυγε από το σπίτι της στις Αρχάνες για να πάει να μαζέψει χοχλιούς. Όμως οι ώρες περνούσαν και η γυναίκα δεν επέστρεφε σπίτι με αποτέλεσμα το πρωί της Κυριακής ο σύζυγος της να δηλώσει την εξαφάνισή της στις αρχές.



Δείτε επίσης:

Εντοπίστηκε ζωντανή η 48χρονη που χάθηκε στις Αρχάνες Ηρακλείου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This