Συναγερμός στον Έβρο για καραβάνι με εκατοντάδες παράτυπους μετανάστες κοντά στη Νέα Βύσσα!

Έλληνες συνοριοφύλακες είδαν Τούρκους στρατοχωροφύλακες να τους «σπρώχνουν» σε ελληνικό έδαφος

Must Read

Μεγάλη επιχείρηση των Αρχών πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Έβρο, καθώς εντοπίστηκε σε ελληνικό έδαφος καραβάνι με περισσότερους από 130 παράτυπους μετανάστες και πρόσφυγες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, τους πρόσφυγες φέρεται να ώθησε προς τη χώρα μας η τουρκική στρατοχωροφυλακή, με τα δεκάδες άτομα να εντοπίζονται κοντά στο χωριό Νέα Βύσσα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Έλληνες συνοριοφύλακες είδαν το μεγάλο καραβάνι, καθώς και τους Τούρκους στρατοχωροφύλακες αντί να συλλαμβάνουν τους μετανάστες, να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να τους «σπρώξουν» στην Ελλάδα.

Στην καταμέτρηση που έκαναν οι ελληνικές Αρχές, βρήκαν 138 άτομα, ανάμεσά τους και οικογένειες με παιδιά. Όπως προβλέπεται, οι μετανάστες συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν σε ΚΥΤ της περιοχής.

Το σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί μία ακόμη ένδειξη για την εκ νέου πρόκληση εντάσεων από πλευράς Τουρκίας, τη στιγμή, μάλιστα, όπου η χώρα μας τελεί υπό το καθεστώς υπηρεσιακής κυβέρνησης, ένεκα των νέων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

*φωτο αρχείου

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης: Η Τουρκία επιχειρεί να βάλει «φωτιά» στο Αιγαίο, εν μέσω καλοκαιριού και ελληνικών εκλογών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This