Σοκ στην Τήνο: Συνελήφθη 14χρονος για παιδική πορνογραφία

Βρέθηκαν στο κινητό του γυμνές φωτογραφίες ενός 15χρονου κοριτσιού

Must Read

Αναταραχή έχει προκαλέσει στην Τήνο η αποκάλυψη ότι ένα αγόρι μόλις 14 χρόνων είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο ανήλικος, που συνελήφθη μαζί με τους γονείς του, είχε γυμνές φωτογραφίες μιας 15χρονης.

Μετά από καταγγελία που υπέβαλαν οι γονείς του κοριτσιού, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο του 14χρονου στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν τρεις γυμνές φωτογραφίες της 15χρονης. Μαζί με το ανήλικο αγόρι, συνελήφθησαν η 39χρονη μητέρα του και ο 57χρονος πατέρας του που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση είναι το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας βρήκαν παράνομα όπλα και φωτοβολίδες και σε βάρος της 39χρονης μητέρας σχημάτισαν ξεχωριστή δικογραφία για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This