Κολωνός: Προθεσμία για την Τρίτη πήραν οι επτά συλληφθέντες

Μαζί τους θα είναι και το νέο άτομο που συνελήφθη σήμερα

Must Read

Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν νωρίτερα τα επτά άτομα που συνελήφθησαν για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι νέοι συλληφθέντες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να απολογηθούν.

Η διαδικασία θα γίνει σε νέο ανακριτή για τις πράξεις, που κατά περίπτωση αντιμετωπίζουν και αυτές είναι γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη και πορνογραφία.

Αμέσως μετά την απολογία τους ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν θα τους προφυλακίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι οι οποίοι προέκυψαν μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό στις αρμόδιες αρχές, αρνούνται τις κατηγορίες.

Αφού λάβουν γνώση της κατάθεσης της 12χρονης και των άλλων στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης, οι οκτώ θα προετοιμάσουν με τους συνηγόρους τους την υπερασπιστική τους γραμμή.

Χθες, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε επτά άτομα, ανάμεσα στα οποία ένας πατέρας με τον γιο τους που φέρονται να βίαζαν και οι δύο την ανήλικη.

Σήμερα, συνελήφθη ένα ακόμη άτομο και συγκεκριμένα ένας 48χρονος από τον Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται ότι πλήρωσε για να βιάσει την ανήλικη. Την προσεχή Τρίτη, 6 Ιουνίου, θα οδηγηθεί και αυτός στον εισαγγελέα μαζί με τους υπόλοιπους επτά.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι πραγματικά ραγδαίες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες συλλήψεις.






Νέος κύκλος ερευνών

Οι νέες συλλήψεις οδηγούν σε έναν δεύτερο κύκλο ανακριτικής έρευνας. Τη νέα δικογραφία για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό θα χειριστεί νέος ανακριτής, ο οποίος θα λάβει απολογίες από τους κατηγορουμένους.

Ο φάκελος της υπόθεσης με τις νέες συλλήψεις διαχωρίστηκε από την προηγούμενη δικογραφία, προκειμένου να μην ανακύψουν για τους έως τώρα κατηγορουμένους που έχουν προφυλακιστεί ζητήματα παραγραφής ή συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου των 18 μηνών από την προφυλάκισή τους.

Αυτή η πρώτη ανακριτική έρευνα έχει ήδη ολοκληρωθεί και η σχετική δικογραφία μπήκε σε τροχιά έκδοσης βουλεύματος, με το οποίο θα κριθεί ποιοι και για ποιες κατηγορίες θα οδηγηθούν σε δίκη.

Ετσι, χρεώθηκε σε νέο ανακριτή η δικογραφία με τις τελευταίες συλλήψεις, οι οποίες έγιναν μετά τη νέα κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στις αστυνομικές Αρχές, δείχνοντας νέα πρόσωπα που την κακοποιούσαν σεξουαλικά. Αμέσως μετά την απολογία τους θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστούν και αυτοί.

Δικαστικές πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο αριθμός των κατηγορουμένων για αυτή τη ζοφερή υπόθεση να αυξηθεί και άλλο στο πλαίσιο της νέας ανακριτικής έρευνας που αρχίζει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν αναγνωριστεί από τη 12χρονη στον Κολωνό ακόμα οκτώ άνδρες, σε βάρος των οποίων είτε θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης είτε θα κληθούν απευθείας από την Εισαγγελία.

Δείτε επίσης:

Ακόμα μία σύλληψη για την υπόθεση βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό

Σοκάρει ο Απ. Λύτρας: «Θα αποδειχθεί ότι οι συλληφθέντες είχαν εμπλοκή και με άλλα ανήλικα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This