Αναβλήθηκε η συζήτηση για την αίτηση διαζυγίου του Μάνου Δασκαλάκη

Τι είπε ο δικηγόρος του 33χρονου

Must Read

Αναπάντεχη εξέλιξη είχε η διαδικασία της συζήτησης της αίτησης διαζυγίου που κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης κατά της 34χρονης πρώην συζύγου του που θα πραγματοποιούνταν σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών.

Ο 33χρονος εμφανίστηκε κανονικά σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου. Ωστόσο, όπως ενημερώθηκε η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου είχε καταθέσει αίτημα αναβολής της εκδίκασης.

Έτσι το δικαστήριο έδωσε νέα ημερομηνία που θα είναι πέντε μήνες αργότερα και συγκεκριμένα είναι η 20η Οκτωβρίου του 2023.

Για την συγκεκριμένη εξέλιξη μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας. 

«Επρόκειτο να συζητηθεί σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, η αγωγή διαζυγίου που έχει ασκήσει ο κ.Δασκαλάκης κατά της εν διαστάσει συζύγου του και ήδη προφυλακισμένης για τις κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί.

Υπεβλήθη από την πλευρά της μητέρας από την Πάτρα, αίτημα αναβολής εκδίκασης, το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο και ορίστηκε νέα ημερομηνία 20 Οκτωβρίου 2023», είπε ο κ. Δημήτρης Καράμπελας.

Ο δικηγόρος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως «ο μόνος που έχει ασκήσει αγωγή διαζυγίου, αιτούμενος τη λύση του γάμου λόγω ισχυρού κλονισμού και δη λόγω των κατηγοριών που έχουν αποδοθεί στην κατηγορούμενη, είναι ο κ.Δασκαλάκης».

Όπως τόνισε ο ίδιος, τον ενδιαφέρει μόνο η δικαίωση της μνήμης των τριών του παιδιών.

Σε ερώτηση για τις πληροφορίες που θέλουν την κατηγορούμενη μητέρα να αναμένει την αθώωσή της προκειμένου να είναι ξανά μαζί με τον άντρα της, ο κ.Καράμπελας σχολίασε πως «ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται ό,τι θέλει».

Δείτε βίντεο:





Δείτε επίσης:

Συζητείται η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης – Η στάση της Ρ. Πισπιρίγκου

Παραδοχή – σοκ του διευθυντή του Ωνασείου: «Η Τζωρτζίνα δεν πέθανε από την καρδιά της»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This