Νέα θανατηφόρα παράσυρση πεζού στο Μενίδι

Κατέληξε 44χρονος άνδρας

Must Read

Με επικίνδυνο ρυθμό αυξάνονται όλο και περισσότερο τα περιστατικά παρασύρσης πεζών στη χώρα μας, με άλλο ένα άτομο να χάνει τη ζωή του στο Μενίδι.  

Το σοκαριστικό τροχαίο έγινε χθες το βράδυ, Δευτέρα 5/6, στις 21:50 στις Αχαρνές στην οδό Μόρνου όταν ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση τα Άνω Λιόσια παρέσυρε τον άτυχο άνδρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα από Μεταμόρφωση προς Άνω Λιόσια όταν ο 44χρονος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 






Μπαράζ παρασύρσεων

Την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε μπαράζ παρασύρσεων. Το βράδυ της περασμένης Τρίτης (30/5), αυτοκίνητο που εκινείτο στη διασταύρωση της λεωφόρου Δημοκρατίας με τη Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια ηλικιωμένη γυναίκα. Την ίδια νύχτα, περίπου στις 22:45, στη διασταύρωση των οδών Λένορμαν και Παλαμηδίου στον Κολωνό, αυτοκίνητο παρέσυρε άνδρα που λίγο αργότερα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (1/6), στο ρεύμα καθόδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από Κηφισίας προς Πατησίων, στο ύψος του Γκύζη, αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη παρέσυρε 50χρονο άνδρα που διέσχιζε τον δρόμο. Σε αυτή την περίπτωση ο άντρας δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Λίγες ώρες αργότερα, στις 9:30 το πρωί, σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου. Διανομέας εταιρίας ταχυμεταφορών παρέσυρε γυναίκα και 3χρονο παιδάκι, την ώρα που προσπαθούσαν να διασχίσουν τη λεωφόρο από σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση και σηματοδότης. Το βράδυ της ίδιας ημέρας αστυνομικός της Τροχαίας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη λεωφόρο Κατεχάκη. Ο 43χρονος αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This