Νεκρός άνδρας στην πλατεία Βάθη μετά από άγρια συμπλοκή!

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη - Το θύμα είναι Βουλγαρικής υπηκοότητας και έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο

Must Read

Σε μια λίμνη αίματος, νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα έξω από ψητοπωλείο της πλατείας Βάθη μετά από άγρια συμπλοκή με άλλο άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει Βουλγαρική υπηκοότητα, ενώ έφερε τραύματα σε όλο το σώμα του από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίοι αναζητούν τον δράστη αλλά και το δολοφονικό όπλο. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. 

 





Πρόκειται για έναν 50χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του, καθώς φέρει πολλές μαχαιριές, με την πιο σοβαρή να είναι στον λαιμό του. Η ΕΛ.ΑΣ μέσα από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται σε κατάστημα στο σημείο της δολοφονίας θα συγκεντρώσει τα στοιχεία που απαιτούνται για να εντοπίσει τον δράστη.

 


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This