Ψευτονταής κλώτσησε και χτύπησε με σκουπόξυλο την 90χρονη γιαγιά του!

Στη φυλακή ο 41χρονος δράστης

Must Read

Το κατώφλι της φυλακής πέρασε χθες, Τρίτη 6/6, ένας 41χρονος στον Βόλο, μετά την καταδίκη του σε 18 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, καθώς ο ίδιος δεν δίστασε να χτυπήσει την ηλικιωμένη γιαγιά του με σκουπόξυλο και να απειλήσει τον 60χρονο θείο του.

«Δεν θα το ξανακάνω»

Πριν λίγες ημέρες, την 1η Ιουνίου στην περιοχή της Σούρπης, ο 41χρονος απείλησε την ηλικιωμένη γυναίκα και τον 60χρονο πως θα τους σκοτώσει, ενώ κλώτσησε την 90χρονη και στη συνέχεια τη χτύπησε με σκουπόξυλο στα πόδια. Ο δράστης συνελήφθη και βρισκόταν υπό κράτηση, ενώ χθες βρέθηκε στο εδώλιο ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, μετά από προθεσμία που είχε ζητήσει την περασμένη Παρασκευή (2/6) για να προετοιμάσει την απολογία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της δίκης έγινε γνωστό ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ηλικιωμένη δέχθηκε επίθεση από τον εγγονό της. Ο 41χρονος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για ανάλογες κατηγορίες και είχε αποφυλακιστεί υπό όρους, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας. Στην απολογία του ο 41χρονος παραδέχτηκε τις πράξεις του ζήτησε την επιείκεια του δικαστηρίου, λέγοντας πως «δεν θα το ξανακάνει», ενώ δεν εξήγησε τους λόγους πίσω από την επιθετική συμπεριφορά του. Καθώς είναι υπότροπος, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών χωρίς αναστολή, οδηγώντας τον εκ νέου στην φυλακή, όπου αναμένεται να εκτίσει την ποινή του. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This