Παραλίγο τραγωδία στο Ρέθυμνο: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε σε παιδικό δωμάτιο!

Άγιο είχε το παιδί

Must Read

Από καθαρή τύχη αποφεύχθηκε μια τραγωδία στο Ρέθυμνο της Κρήτης καθώς μια αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε σε παιδικό δωμάτιο χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει κάποιος τραυματισμός που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίος!

Σύμφωνα με το goodnet.gr, το μεσάνυχτα της Δευτέρας ένα κορίτσι ετοιμαζόταν να πάει για ύπνο στο δωμάτιο της στο χωριό Βιολί Χαράκι.

Τότε άκουσε ένα κρότο στο παράθυρο και νόμισε ότι κάποιος είχε πετάξει πέτρα. Δεν έδωσε σημασία η μαθήτρια και ξάπλωσε κανονικά για να κοιμηθεί.

Όμως, το επόμενο πρωί που ξύπνησε συνειδητοποίησε πως τελικά αυτό που άκουσε δεν ήταν πέτρα αλλά μια αδέσποτη σφαίρα που είχε περάσει μέσα από το τζάμι και μπορούσε να την έχει τραυματίσει!

Το κορίτσι έτρεξε σοκαρισμένο και είπε τι είχε γίνει στους γονείς της. Εκείνοι πήγαν στην αστυνομία για να κάνουν καταγγελία.

Η μητέρα της μικρής εξέφρασε την οργή της για το περιστατικό με μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, τονίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει!

«Ρέθυμνο. Η πόλη που μια σφαίρα μπορεί να πετύχει εσένα ή το παιδί σου μέσα στο σπίτι σου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Έχω αηδιάσει, το σιχάθηκα πια», έγραψε, αγανακτισμένη η γυναίκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This