Σε φυλάκιση 8 ετών καταδικάστηκε η 18χρονη που κατέσφαξε τη φίλη της στο Μαρούσι – Θέλει να γίνει γιατρός

Must Read

Ποινή φυλάκισης 8 ετών επιβλήθηκε στη 18χρονη που σκότωσε με αλλεπάλληλες μαχαιριές την 23χρονη φίλη της, στο Μαρούσι, επειδή όπως είχε πει η ίδια, της ζήτησε να μην ξαναβρεθούν και αυτό την εξόργισε. Σημειώνεται ότι η ακροαματική διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Η 18χρονη σκότωσε την φίλη της μέσα στο σπίτι της και ενώ η ίδια την φιλοξενούσε. «Την σκότωσα, γιατί μου ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε» είχε ομολογήσει η ίδια στους αστυνομικούς, ενώ όταν συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο, ήταν ακόμα ανήλικη.

Η ανήλικη κατακρεούργησε κυριολεκτικά την 23χρονη φίλη της, αφού της κατάφερε περίπου 40 χτυπήματα τόσο με μαχαίρι όσο και με ένα μπουκάλι. Αρχικά τη χτύπησε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η 23χρονη να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, στη συνέχεια της κατάφερε μαχαιριές με ένα μικρό μαχαίρι, ενώ με ένα κουζινομάχαιρο φαίνεται να της κατάφερε τα θανατηφόρα τραύματα. Συνολικά ο ιατροδικαστής μέτρησε 40 μαχαιριές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια, η 18χρονη δηλώνει μετανιωμένη και θέλει να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις και να περάσει στην ιατρική.

«Μετά από εξαντλητική διαδικασία πέντε ημερών, ορισμένες εκ των οποίων και σε μεταμεσονύκτιες ώρες, το Δικαστήριο που εκδίκαζε την υπόθεση της 18χρονης Μ.Χ. εξέδωσε σήμερα την απόφασή του, με την οποίαν την καταδίκασε να εκτίσει ποινή εγκλεισμού σε Κατάστημα Κρατήσεως Νέων, ύψους 8 ετών.

Τόσο ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξιος Κούγιας, όσο και οι γονείς της ανήλικης, επίλεκτος καρδιολόγος και επίλεκτη καθηγήτρια, θέλουμε να εκφράσουμε προς την Πρόεδρο και τα μέλη του Δικαστηρίου που εξέδωσε αυτήν την απόφαση την απόλυτη ευγνωμοσύνη μας τόσο για τη διαδικασία, που ήταν υποδειγματική, όσο και για τη διδακτική και κοινωνιολογική προσέγγιση, την οποίαν έκαναν οι κυρίες δικαστές.

Η 18χρονη, η οποία ομολόγησε την ενοχή της, υπήρξε άριστη μαθήτρια, με τέλεια γνώση αγγλικών, γαλλικών, μουσικός τριών οργάνων και Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων νεανίδων, εξέφρασε τη συντριβή της για την εγκληματική της συμπεριφορά και προετοιμάζεται προκειμένου να εισαχθεί μέσω πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της 18χρονης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This