Αναστολή ποινικής διαδικασίας για τον 36χρονο που μαχαίρωσε την σύντροφό του – Τι είπε στην απολογία του

Αποφασίστηκε να παραμείνει στο ΠΑΓΝΗ

Must Read

Ικανοποιήθηκε το αίτημα των συνηγόρων του 36χρονου που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του στο Ηράκλειο της Κρήτης για αναστολή της ποινικής διαδικασίας καθώς η ανακρίτρια αποφάσισε την συνέχιση της νοσηλείας του σε ειδικό θάλαμο της ψυχιατρικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω της ασταθούς ψυχικής του κατάστασης.

Παράλληλα, ζητήθηκε να πραγματοποιηθούν όλες οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες και ειδικές ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να κριθεί αν ο 36χρονος δράστης έχει ψυχιατρικά ζητήματα ή θα οδηγηθεί κανονικά στη δικαιοσύνη.

Τι είπε στην απολογία του

Σε παραλήρημα βρισκόταν ο 36χρονος από το Ηράκλειο της Κρήτης κατά τη διάρκεια της σημερινής απολογίας του για το αιματηρό περιστατικό.

Σήμερα το πρωί, ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια βρέθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) όπου νοσηλεύεται καθώς τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα με το μαχαίρι της επίθεσης.

Ενώπιον των δύο δικαστικών λειτουργών ο δράστης άρχισε να λέει αλλοπρόσαλλα πράγματα όπως ότι υπάρχουν πρόσωπα που τον καταδιώκουν και ότι κάποιοι εξυπηρετούν συμφέροντα που θέλουν να τον εξοντώσουν επαγγελματικά.

Σύμφωνα με το cretalive, εισαγγελέας και ανακρίτρια τον άκουσαν, ωστόσο δεν ελήφθη κάποια απόφαση για την προφυλάκισή του ή όχι.

Τι δήλωσαν οι συνήγοροι του 36χρονου

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 36χρονου, Γιώργος Κοκοσάλης και Εύα Κλεισαρχάκη, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για τον τρόπο με τον οποίο εισαγγελέας και ανακρίτρια προσέγγισαν σε αυτή τη φάση τον εντολέα τους, δηλαδή, όχι τιμωρητικά αλλά θεραπευτικά.

Όπως τόνισε ο κύριος Κοκοσάλης, η ανακρίτρια ικανοποίησε το σύνολο των αιτημάτων της υπεράσπισης, διατάσσοντας να γίνουν πραγματογνωμοσύνες από ψυχίατρο και νευρολόγο, διαδικασία που απαιτεί χρόνο. Επίσης, έλαβε υπόψη και τα έγγραφα του θεράποντος ψυχιάτρου κ. Φαλούτσου και της ομάδας του, σε συνδυασμό με την ψυχιατροδικαστική έκθεση του κ. Πασπαράκη.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν με αυτόν τον τρόπο μέχρι να εμπλουτιστεί το σύνολο του ιατρικού φακέλου και έτσι να αποφανθούν στην συνέχεια για την περαιτέρω ποινική αντιμετώπιση του 36χρονου.

Δείτε βίντεο:



Δείτε επίσης:

Ηράκλειο: Τι ζήτησε ο 36χρονος που μαχαίρωσε την αρραβωνιαστικιά του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This