Νεαρός βρήκε σε ορεινή περιοχή της Ξάνθης τέσσερα νεκρά κουτάβια τοποθετημένα στη σειρά!

«Δεν έχουμε ξανασυναντήσει ποτέ κάτι παρόμοιο» τονίζει σοκαρισμένη η γραμματέας του φιλοζωικού σωματείου «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης»

Must Read

Αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε σήμερα ένας νεαρός στην Ξάνθη, καθώς εντόπισε τέσσερα νεκρά κουτάβια, τα οποία, μάλιστα, ήταν… παραταγμένα σε μια σειρά, καθιστώντας ακόμη πιο μακάβρια την όλη εικόνα.

Άμεσα ο νεαρός, ο οποίος βρήκε τα κουτάβια σε σημείο ανάμεσα στα Κιμμέρια – Πηγάδια κοντά στην σιδηροδρομική γραμμή της περιοχής, κάλεσε την αστυνομία, η οποία και έσπευσε στο σημείο για να επιληφθεί του θέματος, καθώς και τη φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης», που προχώρησε άμεσα σε σχετική ανάρτηση.

«Ένα παλληκάρι που περπατούσε στην περιοχή εντόπισε τα νεκρά κουτάβια, τα οποία βρισκόταν σε σειρά. Μάλιστα, ο ίδιος εκτός από αυτά τα τέσσερα, εντόπισε ένα ακόμη τραυματισμένο και ένα σε καλή κατάσταση, τα οποία μετέφερε άμεσα στον κτηνίατρο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες», τόνισε συγκλονισμένη στο grtimes.gr η δικηγόρος – διαμεσολαβήτρια και γραμματέας του φιλοζωικού σωματείου Ιωάννα-Μαρία Μαϊδάνογλου.

«Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στη νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος, αλλά και ο τρόπος θανάτωσης των κουταβιών, στην περίπτωση που έχει υπάρξει ανθρώπινη παρέμβαση», πρόσθεσε η ίδια, σημειώνοντας πως με βάση τις πρώτες πληροφορίες, τα κουτάβια πιθανότατα δηλητηριάστηκαν.

Η γραμματέας του φιλοζωικού σωματείου υπογράμμισε, επίσης, ότι «κάτι παρόμοιο δεν έχουμε ξανασυναντήσει, αλλά, επειδή η υπόθεση ερευνάται ήδη από την αστυνομία που έχει φτάσει στο σημείο, θα περιμένουμε όλες τις αυτεπάγγελτες κινήσεις που γίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.».

*πηγή φωτο: grtimes.gr 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This