Πηγαίνοντας στο νοσοκομείο τον δάγκωσε σκύλος και βρέθηκε στα… επείγοντα

Must Read

Στο νοσοκομείο της Λαμίας σε προγραμματισμένο ραντεβού πήγαινε ένας άνδρας το πρωί της Τρίτης αλλά που να ήξερε πως θα κατέληγε στα Επείγοντα!

Ο άτυχος άνδρας περπατούσε το πρωί της Τρίτης στις εργατικές κατοικίες στα Γαλανέικα, όταν ξαφνικά του επιτέθηκε ο σκύλος που ανήκει σε κάτοικο της περιοχής και άρχισε να δαγκώνει με μανία στα πόδια, στα χέρια, ακόμη και στο πρόσωπο τον κατατρομαγμένο άνδρα, ενώ με τα δόντια του έσκισε και το παντελόνι του. Τις κραυγές του άκουσε ο αδελφός του ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος έσπευσε να σταματήσει το αγριεμένο ζώο.

Διαβάστε επίσης: Φρίκη! Νεκρό βρέφος από επίθεση σκύλου – Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται οι γονείς

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρο και αστυνομικοί, στους οποίους ο ιδιοκτήτης του σκυλιού ισχυρίστηκε ότι το είχε χάσει από το προηγούμενο βράδυ, κάτι που αμφισβητεί η πλευρά του θύματος. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου του έραψαν τις πληγές από τα σαγόνια του τετράποδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This