Θάνατος 8χρονου στην Ημαθία: «Έκανε εμετούς και είχε μελανιάσει αλλά δεν παραπονιόταν», λέει ο πατέρας

Must Read

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι γονείς του 8χρονου από το χωριό Στενήμαχος Ημαθίας ότι μέσα σε λίγα 24ωρα έφυγε από τη ζωή.

Όπως περιγράφει, συγκλονισμένος, ο πατέρας του όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής όταν το παιδί ανέβασε ελαφρύ πυρετό. Οι γονείς του έδωσαν αντιπυρετικά γιατί νόμιζαν ότι είναι κάτι απλό και θα περάσει.

Ωστόσο η κατάσταση του επιδεινώθηκε και έγινε αρκετά σοβαρή καθώς σύμφωνα με τον πατέρα «το παιδί είχε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και άρχισε να μελανιάζει».Το Σάββατο το παιδί άρχισε να κάνει εμετούς και η οικογένεια τον πήγε στο νοσοκομείο, όπου έγιναν εξετάσεις.

«Φύγαμε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα γιατί ήθελαν καμιά ώρα και όταν ξαναπήγαμε να τα πάρουμε, κάναμε εισαγωγή. Συνέχισε τους εμετούς, γι’ αυτό κάναμε εισαγωγή, προληπτικά και να μην πάθει αφυδάτωση», συμπληρώνει ο πατέρας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος οι εξετάσεις δεν έδειχναν κάτι ανησυχητικό και οι τιμές ήταν φυσιολογικές όπως του είπαν οι γιατροί. Επίσης, είπε πως το παιδί δεν παραπονιόταν.

Ωστόσο χθες η κατάσταση της υγείας του παιδιού έγινε πιο σοβαρή.

«Την Κυριακή το μεσημέρι που έκαναν ξανά εξετάσεις, όλα ήταν στο τέρμα. Πήραν άρον άρον το παιδί και το φέραμε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη και μετά στη ΜΕΘ Παίδων στο Ιπποκράτειο».

Καταλήγοντας ο πατέρας του αδικοχαμένου 8χρονου αναφέρει πως ακόμα δεν έχουν πάρει επίσημη απάντηση για τον λόγο που «έφυγε» το παιδί.

«Δεν ξέρουμε ακόμα ακριβώς τι είναι. Πιθανότατα τα συμπτώματα είναι από μηνιγγίτιδα, από μηνιγγιτιδόκοκκο, μας είπαν. Αλλά λένε ότι και άλλες τόσες λοιμώξεις και ιοί παρουσιάζουν τα ίδια συμπτώματα. Περιμένουμε τη νεκροψία σήμερα και θα δούμε», είπε.

Δείτε βίντεο:



Δείτε επίσης:

Τραγωδία στην Ημαθία: Κατέληξε 8χρονο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This