Απειλούν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο – Η ανάρτησή του για τον «χρηματοδότη των μπράβων»

Τι καταγγέλλει ο δημοσιογράφος μετά τις αποκαλύψεις του για τον μαφιόζο Ρουμπέτη, τον καναλάρχη και τη μαφία

Must Read

Απειλές καταγγέλλει ότι δέχεται ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μετά τις αποκαλύψεις του για την δυσώδη υπόθεση των διασυνδέσεων του μαφιόζου Βασίλη Ρουμπέτη που εκτελέστηκε με σφαίρες από καλάσνικοφ στον Κορυδαλλό, μαζί με τον συνεργάτη και κουνιάδο του Διονύση Μουζακίτη.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος καταγγέλλει σε ανάρτησή του στο Twitter ότι ο «χρηματοδότη των μπράβων» του τηλεφώνησε και τον απείλησε μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της «Ζούγκλας» για τον Ρουμπέτη, τον καναλάρχη και τη μαφία.

«Θέλω να στείλω ένα μηνυματάκι στον χρηματοδότη των μπράβων που τηλεφώνησε απειλώντας και βρίζοντας για τις αποκαλύψεις της «Ζούγκλας». Για να καταλάβετε που τον έχω γραμμένο. Φαντάζομαι ότι συμφωνείτε» έγραψε σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν δύο μέρες, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο μοναδικός αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος που τόλμησε να μιλήσει για τη δολοφονία Ρουμπέτη, κατήγγειλε δημόσια ότι κάποιοι τον απειλούν με σφαίρα στον κρόταφο. Μέχρι τώρα όμως κανένας δικαστικός λειτουργός δεν ενδιαφέρθηκε να τον καλέσει για κατάθεση ή να επέμβει σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπου αρχηγός κόμματος δηλώνει ότι δέχεται απειλές θανάτου!

Δείτε επίσης:

«Θα σε βρουν με σφαίρα στο κεφάλι» – Απειλές θανάτου δέχεται ο Βελόπουλος μετά τις αποκαλύψεις για μαφία και καναλάρχη!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This