«Θα σε βρουν με σφαίρα στο κεφάλι» – Απειλές θανάτου δέχεται ο Βελόπουλος μετά τις αποκαλύψεις για μαφία και καναλάρχη!

«Άνθρωποι της νύχτας μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου ό,τι ώρα θέλουν, από την πίσω πόρτα»

Must Read

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες του Κυριάκου Βελόπουλου ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του, μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε για τη σύνδεση της Greek mafia με γνωστό καναλάρχη, την ώρα που επικρατεί ομερτά γύρω από την υπόθεση.

«Ο κ. Αλαφούζος, ο οποίος κάνει και λαθρεμπόριο πετρελαίου από τη Ρωσία, να δίνει το αυτοκίνητό του σε έναν πληρωμένο δολοφόνο (σ.σ. Βασίλης Ρουμπέτης, ο οποίος είχε εμπλοκή στην απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου, να κυκλοφορεί με το αυτοκίνητο του Αλαφούζου, να σκοτώνεται από άλλους με καλάσνικοφ και κανένα κανάλι να μην μιλάει για την εμπλοκή του εφοπλιστή» αναφέρει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και επισημαίνει:

«Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός πήγε την Κυριακή στο κανάλι, αποδεικνύει ότι στηρίζει τον Αλαφούζο και μάλιστα από την ίδια μέρα που ξεκίνησε η ιστορία… το τι απειλές δέχομαι από πακιστανικά τηλέφωνα… ”θα σε βρούνε σε χαντάκι”, ”βούλωσε το, σταμάτα να μιλάς, δεν σε αφορά το θέμα”» περιγράφει ο κ. Βελόπουλος και συνεχίζει:

«Άνθρωποι της νύχτας μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου ό,τι ώρα θέλουν, από την πίσω πόρτα, πληρωμένα πιστόλια, ”συμβολαιογράφοι” (σ.σ. αυτοί που κάνουν συμβόλαια θανάτου) να πιστολιάζουν δημοσιογράφους, μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις» αναφέρει και απευθυνόμενος σε εκείνους που τον απειλούν τόνισε:

«Όσο και να μου λέτε ότι ”θα σε βρουν με μια σφαίρα στο κεφάλι”, ”θα σε σκοτώσουν”, ουδόλως με ενδιαφέρει, θα συνεχίσω μέχρι τέλους» αναφέρει μεταξύ άλλων και τονίζει ότι θα μιλήσει για όλα τα παραπάνω και στο debate.

Ακούστε τις συγκλονιστικές καταγγελίες του κ. Βελόπουλου:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This