«Βόμβα» από τον τάφο: Όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ αποκάλυπτε τη δράση Ρουμπέτη και την «θωρακισμένη Μερσεντές»!

Ο δολοφονημένος δημοσιογράφος και οι προφητικές αποκαλύψεις

Must Read

Μία πραγματική βόμβα από τον τάφο, είναι το βίντεο του 2018, όπου ο δολοφονημένος πλέον δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ αποκάλυπτε την δράση του επίσης δολοφονημένου στον Κορυδαλλό Βασίλη Ρουμπέτη.

Το βίντεο πραγματικά κόβει την ανάσα, διότι ο Καραϊβαζ περιγράφει ακόμα και την «θωρακισμένη Μερσεντές», κάνοντας λόγο για διασύνδεση ισχυρών οικονομικών παραγόντων με τους πληρωμένους δολοφόνους, με τους οποίους μάλιστα «αντάλλασσαν πράγματα».

Τότε, μπορεί να μην ήταν ξεκάθαρο αυτό που έλεγε, σήμερα όμως εκείνη η αποκάλυψη, ίσως να αποδειχτεί άκρως επιβαρυντική για τους εγκληματίες του λευκού κολάρου που εμπλέκονται με πληρωμένους δολοφόνους και τους χρησιμοποιούν για τις βρώμικες δουλειές τους.

Μπορεί φυσικά να πρόκειται για μία σατανική σύμπτωση. Μπορεί ο Ρουμπέτης τότε να οδηγούσε κάποια άλλη Μερσεντές με βαριά θωράκιση και ενισχυμένα τζάμια τα οποία δεν μπορούσαν να τα διαπεράσουν ούτε οι σφαίρες του Καλάσνικοφ. Όπως ακριβώς η Μερσεντές του Κορυδαλλού.

Οι δύο δολοφονημένοι στον Κορυδαλλό

Να μην πρόκειται δηλαδή για την Mercedes του Αλαφούζου, αλλά για κάποιο πανομοιότυπο όχημα, με τα ίδια χαρακτηριστικά, που οδηγούσε από τότε ο ίδιος άνθρωπος. Αυτό φυσικά θα μπορούσαν να το διαλευκάνουν άμεσα οι αρχές, διότι είναι εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο. Εάν δηλαδή η Mercedes του Ρουμπέτη είναι η ίδια και τότε και τώρα. Φυσικά, εάν κάτι τέτοιο προκύψει, οι συνέπειες θα είναι κολοσσιαίες….

Ακούγοντας όμως προσεκτικά αυτά που αποκάλυπτε τότε ο δημοσιογράφος, φαίνεται ότι δικαιώνεται ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος συνέδεσε την διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό με την δολοφονία Καραϊβάζ!

Άλλωστε, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αποκάλυπτε για πρώτη φορά την δράση Ρουμπέτη, αφήνοντας μάλιστα σοβαρές μομφές. Δεν το διέψευσε κάνεις έκτοτε…

Καραϊβάζ, Βαξεβάνης και Χίος. Και οι τρεις ενδέχεται να είχαν μπει στο στόχαστρο του ίδιου δολοφόνου, είτε να υπάρχει κάποια σατανικη, κολασμένη σύμπτωση που οδηγεί σε θεωρίες συνωμοσίας. Οι θεωρίες συνωμοσίας πάντως, στην πλειοψηφία τους δεν συνοδεύονται με αίμα…

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This