«Κινδυνεύει η ζωή του δικηγόρου μας, Θανάση Χαρμάνη» καταγγέλλει ο πατέρας της Καρολάιν

Must Read

Αίσθηση προκαλούν οι σοβαρές καταγγελίες του πατέρα της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς που βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς καταγγέλλει ότι η ζωή του δικηγόρου της οικογένειας του, Θανάση Χαρμάνη βρίσκεται σε κίνδυνο και ανέφερε ότι ο δικηγόρος θα κοινοποιούσε την επιστολή που του είχε γράψει ο Αναγνωστόπουλος μέσα από τη φυλακή.

«Αυτή η πρόθεση δημοσιοποίησης στην δικαστική αίθουσα δημιούργησε πανικό στο «στρατόπεδο του καθ’ ομολογία δολοφόνου της κόρης μου» αποκάλυψε μιλώντας στο Star και πρόσθεσε ότι η επιστολή που βρίσκεται στα χέρια τους παρουσιάζει «αναλυτικά με ποιον τρόπο ο κατηγορούμενος είχε εμπλακεί σε μία σπείρα λαθρεμπόρων ναρκωτικών».

«Μία από τις έννοιες μου είναι η ασφάλεια του δικηγόρου μας κ. Θανάση Χαρμάνη, καθώς πολλά μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου. Φαντάζομαι ότι ο δολοφόνος της κόρης μου δεν κοιμάται καλά αυτές τις μέρες αλλά όπως γνωρίζουμε ο μισθός της αμαρτίας είναι ο θάνατος» είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι η δολοφονία ενός έγκριτου Έλληνα δικηγόρου είναι ένα βήμα παραπάνω από αυτό που η συμμορία είναι προετοιμασμένη να κάνει είπε για τη «σπείρα λαθρεμπόρων ναρκωτικών» στην οποία όπως λέει ο ίδιος ήταν εμπλεκόμενος ο γαμπρός του και πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά τη δική μου ασφάλεια, ο χρόνος που θα με έκανε να σωπάσω πέρασε. Η σπείρα δε με τρομάζει, το φως της ζωής μου έσβησε με τον θάνατο της πανέμορφης κόρης μου».




Υπενθυμίζεται πως το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Αναγνωστόπουλου για παραίτηση από την έφεση. Οι δικηγόροι του παραιτήθηκαν και οι δικαστές αποφάσισαν τον διορισμό δυο νέων δικηγόρων συνηγόρων για τον γυναικοκτόνο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This