Ενέδρα θανάτου στο Ηράκλειο: Ο 23χρονος κατονόμασε τους δύο δράστες που τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ

Φήμες ότι μια γυναίκα ενδέχεται να αποτελεί την «πέτρα του σκανδάλου» για το αιματηρό περιστατικό

Must Read

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με διαμπερές τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη ο 23χρονος που έπεσε θύμα φονικής ενέδρας σήμερα το μεσημέρι στο χωριό Τσιφούτ Καστέλι.

Η κατάσταση της υγείας του 23χρονου, ο οποίος δέχθηκε τους πυροβολισμούς ενώ κινούνταν με το όχημά του, δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς όπως, αναφέρει το cretapost.gr, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι δεν έχει πειραχτεί κάποιο ζωτικό του όργανο, ενώ είναι αιμοδυναμικά σταθερός.

Το θύμα, πάντως, φέρεται να έχει κατονομάσει τους δράστες της επίθεσης εναντίον του, με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να τους αναζητούν, πλέον, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς. Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες πρόκειται για συγγενικά του πρόσωπα, με τα οποία είχαν προστριβές και στο παρελθόν.

Ολα συνέβησαν το μεσημέρι, ενώ ο 23χρονος κινούνταν με το 4×4 όχημα του στο χωριό Τσιφούτ Καστέλι, όταν ξαφνικά δέχτηκε πλήθος πυροβολισμών από καλάσνικοφ. Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε από συγγενικά του πρόσωπα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και από εκεί στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, από τα ευρήματα των αστυνομικών από τον τόπο του αιματηρού επεισοδίου, αλλά και από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, φαίνεται ότι εκτός από καλάσνικοφ οι δράστες χρησιμοποίησαν και πιστόλι. Με βάση μαρτυρία ηλικιωμένης κατοίκου του χωριού, η οποία άκουσε τους πυροβολισμούς και βγήκε από το σπίτι της να δει τι συμβαίνει, οι πυροβολισμοί φαίνεται ότι έπεσαν όταν το αυτοκίνητο του θύματος και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες συναντήθηκαν στην είσοδο του χωριού.

Το ενδεχόμενο αντιποίνων

Οι αστυνομικές Αρχές όντως εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δύο επιβαίνοντες στο 4×4 που αναζητείται να άνοιξαν πυρ εν κινήσει. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη, είναι αν οι δράστες πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και το θύμα «απάντησε» πυροβολώντας με πιστόλι, ή αν ο οδηγός και ο συνοδηγός του αναζητούμενου 4×4 πυροβολούσαν ταυτόχρονα προς την μεριά του θύματος.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, οι αστυνομικές Αρχές έχουν περισυλλέξει 4-5 κάλυκες που προέρχονται από καλάσνικοφ και τουλάχιστον 2-3 κάλυκες διαφορετικού διαμετρήματος που προέρχονται από πιστόλι, καθώς και κάποια θραύσματα βολίδων.

Οι ελάχιστες μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που και αυτές δίδονται υπό το καθεστώς του φόβου, αναφέρουν ότι το 23χρονο θύμα και ο φερόμενος ως δράστης είναι μέλη της ίδιας ευρείας οικογένειας. Ως εκ τούτου, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η σημερινή ενέδρα θανάτου να αποτελεί αντίποινα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, στην οποία ενέχονται ο 23χρονος με τον αδερφό στα Πραιτώρια πριν από αρκετούς μήνες, είτε να πρόκειται για κάποια νεότερη αφορμή της ενδοοικογενειακής βεντέτας, με κάποιους να αναφέρονται σε μία γυναίκα ως «πέτρα του σκανδάλου».

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This