Σε τουλάχιστον δύο συμπλοκές είχαν χρησιμοποιηθεί τα πιστόλια που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο-γιάφκα στο Νέο Κόσμο

Στη μία περίπτωση είχε τραυματιστεί αστυνομικός

Must Read

Σε αιματηρές συμπλοκές εντός και εκτος Αττικής είχαν χρησιμοποιηθεί στο μακρινό παρελθόν τα δύο πιστόλια που βρέθηκαν μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο-«οπλοστάσιο» που εντοπίστηκε στο Νέο Κόσμο το απόγευμα της Πέμπτης 8/6.

Ειδικότερα, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, το ένα πιστόλι είχε χρησιμοποιηθεί σε αιματηρή συμπλοκή στην περιοχή της Μάνδρας, όπου, μάλιστα είχε τραυματιστεί και αστυνομικός, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ το άλλο είχε χρησιμοποιηθεί στην Πάτρα. Και τα δύο πιστόλια, εξάλλου, βρίσκονταν στην κατοχή των δραστών για τουλάχιστον μια δεκαετία.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά τις προηγούμενες ημέρες, εντός του επίμαχου οχήματος ανιχνεύτηκαν αποτυπώματα και στοιχεία DNA, τα οποία ταυτοποιήθηκαν και ανήκουν στους Ρουμπέτη και Μουζακίτη, οι οποίοι έπεσαν θύματα μαφιόζικης εκτέλεσης στον Κορυδαλλό, το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι εντός του οχήματος που εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα στο Νέο Κόσμο, βρέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, δύο πιστόλια (περίστροφα των εννιά χιλιοστών), αλεξίσφαιρα γιλέκα, χειροβομβίδα και σφαίρες, κάτι το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δύο δολοφονηθέντες σχεδίαζαν κάποιο νέο «χτύπημα».

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This