Διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Τι αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστή – «Καθαρά» τα καλάσνικοφ στο Νέο Κόσμο

Ακαθόριστος ο αριθμός των σφαιρών που τραυμάτισαν θανάσιμα τον Βασίλη Ρουμπέτη

Must Read

Σημαντικά στοιχεία προέκυψαν από την έκθεση του ιατροδικαστή για τη διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό, καθώς επιβεβαιώνεται ότι οι δράστες «γάζωσαν» με Καλάσνικοφ τον 38χρονο «Ράμπο» Βασίλη Ρουμπέτη και τον 31χρονο γαμπρό του Διονύση Μουζακίτη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, για τον 38χρονο οδηγό του θωρακισμένου οχήματος αναφέρεται ότι ήταν ακαθόριστος ο αριθμός των σφαιρών που τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καθώς έφερε μεγάλα τραύματα τόσο στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, αλλά και στην κοιλιακή χώρα. Έτσι ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε με σαφήνεια να πει πόσες φορές τον πυροβόλησαν οι δύο κουκουλοφόροι εκτελεστές.

Πάντως οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και στο κεφάλι του «Ράμπο» ή «ταρίφα», καθώς βρήκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του θωρακισμένου τζιπ και βρήκαν και ακόμη 44 εκτός του οχήματος.

Οι δράστες αρχικά, όπως φαίνεται από τα βίντεο που κατέγραψαν την στιγμή της διπλής δολοφονίας, πυροβόλησαν τον κουνιάδο του δύο φορές και όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έκθεση φέρει τραύματα στα πόδια, με αποτέλεσμα να καταλήξει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Στη συνέχεια κινήθηκαν προς το τζιπ και μόλις τους αντιλήφθηκε ο 38χρονος οδηγός, ανέβασε το τζάμι, το οποίο ήταν θωρακισμένο και έτσι δεν πέρασαν οι σφαίρες. Ωστόσο οι εκτελεστές φαίνεται να ανοίγουν την πόρτα του οδηγού και να τον πυροβολούν σχεδόν εξ επαφής πολλές φορές και να τον τραυματίζουν θανάσιμα.




«Καθαρά» τα καλάσνικοφ στο Νέο Κόσμο

Τα δύο Καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο εσωτερικό του κλεμμένου οχήματος στο Νέο Κόσμο διαπιστώθηκε ότι είναι «καθαρά», δίνοντας τέλος στα σενάρια για σύνδεση με το διπλό φονικό στον Κορυδαλλό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα δύο καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο εσωτερικό του τζιπ οχήματος δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια άλλη εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι το όχημα εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο και μέσα είχε δύο Καλάσνικοφ, δύο περίστροφα, δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα, σφαίρες και μία χειροβομβίδα. Το εν λόγω αυτοκίνητο είχε κλαπεί πριν αρκετούς μήνες από τη Νίκαια και η ιδιοκτήτριά του είχε πάρει και αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία.

Διαβάστε επίσης:

Νέος Κόσμος: Τυχόν σύνδεση με το διπλό φονικό στον Κορυδαλλό ερευνούν οι Αρχές για το αυτοκίνητο-οπλοστάσιο

Κορυδαλλός και Greek mafia «σκεπάζουν» την εμπρηστική επίθεση στον Ασπρόπυργο

Η αστυνομία διαψεύδει ότι ήξερε για τα συμβόλαια θανάτου της εκτέλεσης στον Κορυδαλλό 

Βυτία με Καλάσνικοφ και αίμα! Ο «Ράμπο», ο «Νιόνιος» και οι Κορλεόνε των καυσίμων!

Κορυδαλλός: Το βαρύ «βιογραφικό» και η «σφραγίδα» της Greek Mafia – Ακόμα μία μαφιόζικη εκτέλεση

«Ράμπο» με… VIPs γνωριμίες – Ποια η σύνδεση του Ρουμπέτη με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού

Ανακοίνωση-κόλαφος της Θύρας 13 για τον Αλαφούζο: «Τάιζες τον δολοφόνο του αδελφού μας!»

Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του Γιάννη Αλαφούζου με τον δολοφονημένο Ρουμπέτη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This