Μαφιόζικη εκτέλεση με δύο νεκρούς στον Κορυδαλλό!

Γαζωμένοι από σφαίρες εντοπίστηκαν ένας άνδρας μέσα σε ΙΧ και ένας σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών της νύχτας

Must Read

Δολοφονική επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, χθες Τετάρτη, με θύματα δύο άντρες. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στις 23:18 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες (από Καλάσνικοφ μέσα από διερχόμενο μαύρο τζιπ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε αργότερα καμένο στον Σκαραμαγκά), ενώ δίπλα ήταν άλλο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart και ακολουθώντας τις, εντόπισαν σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας έναν δεύτερο άντρα, τραυματισμένο θανάσιμα από σφαίρες. Εικάζεται ότι προσπάθησε να διαφύγει και οι εκτελεστές του έδωσαν εκεί τη χαριστική βολή.

Οι νεκροί είναι ο Δ.Μ. και ο Β.Ρ. με τον τελευταίο, να είναι «γνωστός» (στις Αρχές) για τη συμμετοχή του σε ομάδες εκβιαστών, ενώ είχε κατηγορηθεί και για ανθρωποκτονία (φέρεται να είχε συμμετοχή στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου).

Σε πλήρη εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με το ethnos.gr τα θύματα ήταν γνωστά στη νύχτα και είχαν… πάρε-δώσε με την αστυνομία, ενώ η μεταξύ τους σχέση ήταν γαμπρός με πεθερό.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This