Βόλος: 45χρονος έβριζε και απειλούσε την μητέρα του ενώ έκανε «λαμπόγυαλο» το σπίτι της, επειδή δεν πήρε την δόση του

«Τον φοβάμαι, είναι απρόβλεπτος», δηλώνει η ηλικιωμένη γυναίκα.

Must Read

Σε 8 μήνες για ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση και πρόκληση φθορών στο σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας του καταδικάστηκε ένας 45χρονος χρήστης ηρωίνης.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή, ο 45χρόνος έκανε γυαλιά καρφιά το σπίτι της μητέρας του, καθώς σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε εκείνη, δεν του έδωσε λεφτά για να πάρει την δόση του.

Τότε εκείνος έγινε έξαλλος και με ένα σίδερο έσπασε τα τζάμια και τα παραθυρόφυλλα του σπιτιού της, ενώ παράλληλα την έβριζε και την απειλούσε.

«Προκάλεσε ζημιές 600 ευρώ μέσα στο σπίτι από την στέρησή του. Τον φοβάμαι, είναι απρόβλεπτος, αλλά δεν μπορώ να τον εγκαταλείψω . Πρέπει να παίρνει την φαρμακευτική αγωγή του , είναι άρρωστος», είπε η ηλικιωμένη στην έδρα του δικαστηρίου.

Να σημειωθεί ότι η δίκη του είχε αναβληθεί για χθες, ώστε να εμφανιστεί στο δικαστήριο ως μάρτυρας η μητέρα του. Η ηλικιωμένη ωστόσο στο εδώλιο του δικαστηρίου δεν δεν κατέθεσε όσα δήλωσε στο αστυνομικό τμήμα, (δηλαδή ότι ο γιος της την απειλούσε) και έκανε έκκληση στο δικαστήριο να βοηθήσουν τον γιο της, ζητώντας να γράφονται τα φάρμακα που έχει ανάγκη από το Νοσοκομείο του Βόλου καθώς, εκτός από την χρήση, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο 45χρονος από την μεριά του αρνήθηκε τις κατηγορίες της μητέρας του και ισχυρίστηκε πως της ζήτησε 70 ευρώ, τα οποία αρνήθηκε να του δώσει, για να επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό ώστε να συνταγογραφήσει τα φάρμακά του και μάλιστα υποστήριξε πως έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και δεν κάνει χρήση ηρωίνης εδώ και ένα χρόνο.

Ο 45χρονος υποχρεούται να εκτίσει τους δύο μήνες της ποινής του και η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη, οπότε θα κριθεί στην εφετειακή απόφαση, εάν θα οδηγηθεί στην φυλακή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This