Νέα καταγγελία για funds: Δεν θέλουν να εξοφλήσει λόγω διαγραφής χρέους!

Μια γυναίκα έχει μπει σε απίστευτη περιπέτεια

Must Read

Μια απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από μια γυναίκα σχετικά με την περιπέτεια στην οποία έχει μπει λόγω των funds.

Σε αυτή την περίπτωση, η δανειολήπτρια έχει βρεθεί «όμηρος» του fund για να μην… εξοφλήσει ένα συμφωνηθέν ποσό καθώς της έχει γίνει διαγραφή χρέους.

«Κάποια στιγμή έμεινα άνεργη, η σύνταξη της μητέρας μου κόπηκε κατά τουλάχιστον 1.200 ευρώ, κάναμε διακανονισμούς (…). Ποτέ δεν άφησα το δάνειό μου χωρίς να πληρώνω», είπε αρχικά στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Η γυναίκα κάποια στιγμή μπήκε στον νόμο Κατσέλη και έχασε το πρώτο δικαστήριο. Τότε, ανέλαβε δικηγόρος στον β’ βαθμό στο Εφετείο, όπου έγινε διαγραφή χρέους 220.000 ευρώ.

Όπως εξηγεί ο δικηγόρος της, Χρήστος Θεοδωρόπουλος, «η ίδια αποπειράθηκε να υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη, καθώς είχε μία πρωτόδικη απόφαση που δεν πήγε καλά. Αναλάβαμε να ασκήσουμε μια έφεση, που συζητήθηκε το 2021, κατά αποτέλεσμα η κα Ρεντούμη κλήθηκε να καταβάλει 24.000 ευρώ από τα 270.000 στα οποία είχε φτάσει το δάνειο».

Τα 24.000 ευρώ δεν είναι πληρωτέα εφάπαξ, αλλά σε 240 δόσεις, οι οποίες στην περίπτωση αυτή ξεκινούσαν το 2025.

Όταν η μητέρα της γυναίκας είχε τροχαίο προέκυψα άλλη οφειλή  και χρειάστηκε να βρει ένα ποσό.

Όπως λέει ο δικηγόρος της, «εμείς είπαμε στο fund πως εφόσον είναι αμοιβαία συμφέρον να πάρετε τα 24.000 ευρώ εφάπαξ, από τα ακίνητα αμετακλήτως προστάτευε ο νόμος Κατσέλη».

Μάλιστα, η καταγγέλλουσα προσφέρθηκε να πάρουν και ένα ποσό για τους τόκους, εκτός των 24.000 ευρώ.

«Εκεί είχαμε μία αρχική έγκριση από το fund πως θα προχωρήσουμε σε πληρωμή ενός ποσού περίπου 28.000 ευρώ. Όταν απέστειλα στο fund το σχετικό συμφωνητικό, είδαμε μία υπαναχώρηση χωρίς καμία αιτιολόγηση», τονίζει ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Και κατέληξε:

«Πέντε μήνες αφότου έχει καταστεί η απόφαση αμετάκλητη, κατέθεσε και μία προδήλωση εκπρόθεσμη ενώπιον του Αρείου Πάγου αναίρεση που δεν θα συμβεί ποτέ στην ουσία της απλά για να την κρατάει όμηρο και να μην μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία», καταλήγει.

Δείτε την καταγγελία της γυναίκας:

Δείτε επίσης:

Καταγγελία γυναίκας για τα funds: «Δεν χρωστάω σε κανέναν, μου πατάνε την ψυχή»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This