Μια… ανάσα από το θάνατο: Νέο κρούσμα με το «παιχνίδι του πνιγμού» στο Λουτράκι – Σοκάρει το βίντεο

Must Read

Μεγάλη ανησυχία αποτελεί το γεγονός ότι και δεύτερο κρούσμα με το «παιχνίδι πνιγμού» συνέβη στο ίδιο σχολείο στο Λουτράκι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Open, ένα κορίτσι Γυμνασίου κατέρρευσε κρατώντας την αναπνοή της και οι φίλοι της, την πιάνουν στον αέρα για να μην χτυπήσει.

Για το πρώτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν ακόμη μαθητή της Β’ Γυμνασίου, που συνέβη λίγες μέρες πριν, αποκάλυψε εκπαιδευτικός μιλώντας στο OPEN.

Ο μαθητής παίζοντας το «παιχνίδι του πνιγμού» έχασε για κάποια δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να σπάσει αρκετά από τα δόντια του και να μεταφερθεί και εκείνο στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, στο ίδιο δελτίο μίλησε ο θείος του 12χρονου μαθητή. «Έχει γίνει της μόδας ένα καινούριο παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά. Κρατούν την ανάσα τους για δέκα φορές και κάνουν ένα βαθύ κάθισμα. Ο άλλος σφίγγει στο λαιμό το παιδί ή στο στήθος και το παιδί πέφτει λιπόθυμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος του 12χρονου.

https://vimeo.com/371929164

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This