Κυριακή 13/6/2021

Μια… ανάσα από το θάνατο: Νέο κρούσμα με το «παιχνίδι του πνιγμού» στο Λουτράκι – Σοκάρει το βίντεο

Μεγάλη ανησυχία αποτελεί το γεγονός ότι και δεύτερο κρούσμα με το «παιχνίδι πνιγμού» συνέβη στο ίδιο σχολείο στο Λουτράκι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Open, ένα κορίτσι Γυμνασίου κατέρρευσε κρατώντας την αναπνοή της και οι φίλοι της, την πιάνουν στον αέρα για να μην χτυπήσει.

Για το πρώτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν ακόμη μαθητή της Β’ Γυμνασίου, που συνέβη λίγες μέρες πριν, αποκάλυψε εκπαιδευτικός μιλώντας στο OPEN.

Ο μαθητής παίζοντας το «παιχνίδι του πνιγμού» έχασε για κάποια δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να σπάσει αρκετά από τα δόντια του και να μεταφερθεί και εκείνο στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, στο ίδιο δελτίο μίλησε ο θείος του 12χρονου μαθητή. «Έχει γίνει της μόδας ένα καινούριο παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά. Κρατούν την ανάσα τους για δέκα φορές και κάνουν ένα βαθύ κάθισμα. Ο άλλος σφίγγει στο λαιμό το παιδί ή στο στήθος και το παιδί πέφτει λιπόθυμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος του 12χρονου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ