Έρχεται ξανά κακοκαιρία; Η πρόγνωση του Θεόδωρου Κολλυδά

Θα δούμε καλοκαιρί φέτος;

Must Read

Αρχίζουν να επιβεβαιώνονται οι φήμες ότι φέτος το καλοκαίρι δεν θα έρθει κανονικά, αλλά θα μας «επισκέπτεται» αραιά και που.

Μπορεί μετά την κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου αυτή την εβδομάδα οι προβλέψεις να κάνουν λόγο για υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν και θα ξεπεράσουν τους 30 βαθμούς Κελσίου και άπλετη ηλιοφάνεια, ωστόσο, την ερχόμενη Κυριακή φαίνεται πως θα γίνουν μετ’ εμποδίων οι εκλογές καθώς θα υπάρξει νέα πρόσκαρη επιδείνωση.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία στην Θεσσαλονίκη: Έπεσαν τα διπλάσια κυβικά μέτρα νερού!

Όπως λέει ο Θεόδωρος Κολυδάς σε ανάρτησή του στο Twitter η αιτία της κακοκαιρίας, ο λεγόμενος «Ω εμποδιστής» δεν έφυγε οριστικά. Όπως αναφέρει ο διευθυντής της ΕΜΥ, οι υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να διατηρηθούν μέχρι και την Κυριακή των εκλογών.

Τότε θα αλλάξει ο καιρός στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της επικράτειας, καθώς θα κατέβουν ψυχρές αέριες μάζες από τα βόρεια, με αποτέλεσμα να σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας.

Συγκεκριμένα π κ. Κολυδάς έγραψε στο Twitter:

«Ο Ω εμποδιστής δεν έφυγε. Απλώς μετακινήθηκε λίγο ανατολικά και o αντικυκλώνας μάς εγγυάται καλοκαιρία. Πρόσκαιρη αλλαγή την Κυριακή των #εκλογών (25/6) στα κεντρικά και βόρεια, όπως διακρίνεται στον χάρτη των 500 hPa με το πέρασμα διαταραχής και ψυχρής μάζας».

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This