Λαμία: Το κράνος έσωσε μηχανόβιο που «καρφώθηκε» σε ΙΧ που παραβίασε το STOP

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από το σημείο

Must Read

Τη σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Λαμία, κατά την οποία τραυματίστηκε μεν ο οδηγός της μηχανής, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στο γεγονός ότι φορούσε το κράνος του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη διασταύρωση των οδών Χαντζοπούλου και Λεωσθένους, όταν το ΙΧ παραβίασε το STOP και συνέχισε ακάθεκτο την πορεία του, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα που ερχόταν με φόρα να «καρφωθεί» στην πόρτα του συνοδηγού.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης υπήρξε το γεγονός ότι ο μοτοσικλετιστής εκσφενδονίστηκε στον αέρα, κατά την πρόσκρουσή του στην πόρτα του οχήματος. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

  • Δείτε το σφοδρό τροχαίο:

*πηγή φωτο / βίντεο: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This