Νεκρή για 9 ώρες δίπλα στο παιδί της η 39χρονη Μαρίνα – Τι έδειξε η νεκροψία 

Must Read

Για τουλάχιστον 9 ώρες ήταν νεκρή η 39χρονη μητέρα από την Πάτρα, την οποία εντόπισε ο σύζυγός της, μέσα στο διαμέρισμά τους, την περασμένη Παρασκευή.

Η 39χρονη Μαρίνα Μερτζάνη κείτονταν νεκρή στην κουζίνα, όλο το βράδυ, ενώ μαζί της βρισκόταν και το 4χρονο κοριτσάκι της. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι η άτυχη μητέρα έχασε τη ζωή της από αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η 39χρονη άφησε την τελευταία της πνοή τουλάχιστον 9 με 12 ώρες -πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης- έως ότου βρεθεί νωρίς το πρωί σε «πλήρη πτωματική ακαμψία». Σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα φέρεται να ένιωσε αδιαθεσία ενώ καθόταν και έτρωγε στο τραπέζι. Τότε σηκώθηκε και ακούμπησε στην καρέκλα, με αποτέλεσμα αυτή να γλιστρήσει και η 39χρονη να βρεθεί στο πάτωμα, όπου «έσβησε» λίγη ώρα αργότερα. 

Ο σύζυγός της, ο οποίος εργαζόταν σε νυχτερινή βάρδια ως οδηγός ταξί, απουσίαζε από το σπίτι και μαζί της βρισκόταν το 4χρονο κοριτσάκι τους, το οποίο δεν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί. «Η μαμά γονατιστή, από το βράδυ» είπε στον πατέρα του το 4χρονο παιδί, που πίστευε ότι η μητέρα του κοιμόταν και καθόταν μαζί της.

Σημειώνεται ότι η άτυχη μητέρα άφησε πίσω της και τη 13χρονη κόρη της από τον πρώτο γάμο της.

Συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγυιά και η ταφή της έγινε στην Άρτα.

Δείτε επίσης:

Πάτρα: Σύζυγος γύρισε σπίτι από την δουλειά και βρήκε νεκρή την γυναίκα του – Στο διαμέρισμα ήταν και η ανήλικη κόρη τους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This