Ο «νόμος Παπαθεμελή» ζωντανεύει ξανά! Νέα ωράρια για τη μουσική στα νυχτερινά μαγαζιά

Must Read

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει στον επιχειρηματικό κλάδο της εστίασης μετά τις τροποποιήσεις του ποινικού κώδικα. Και αυτό διότι μετά τον αντικαπνιστικό νόμο, τώρα θα απαγορεύεται και η μουσική μετά τα μεσάνυχτα. .

Από τα τσουχτερά πρόστιμα για το τσιγάρο πλέον στις ρυθμίσεις υπάγεται και το αυτόφωρο στον ιδιοκτήτη σε περίπτωση που η μουσική δεν έχει κλείσει τις ώρες κοινής ησυχίας αλλά και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, καθώς πλέον η παράβαση θα θεωρείται πλημμέλημα.

Διαβάστε επίσης: Σε ισχύ ο αντικαπνιστικός νόμος – Το καλό νέο είναι πως μειώνεται το κάπνισμα

Από τη μία -δικαίως- οι ιδιοκτήτες αναρωτιούνται πως οι αρχές θα μπορούν να ελέγχουν τόσα πολλά μαγαζιά, για να διαπιστώσουν αν τηρούν τους νόμους και από την άλλη γιατί να πρέπει να περνούν στο κελί μαζί με εγκληματίες για τη… μουσική.

Αυτές οι τροποποιήσεις μας γυρίζουν πίσω στο 1994 και στο «νόμο Παπαθεμελή» που είχε θεσπίσει τα νυχτερινά κέντρα να κλείνουν στις 2 τα ξημερώματα. Η απόφαση τότε των Παπαθεμελή και Γιαννόπουλου είχε προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων και νυχτερινές διαδηλώσεις έξω από τη Βουλή. Ο χρόνος θα δείξει τι θα επιφέρουν οι νέες αλλαγές στη νυχτερινή ζωή…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This