Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης που βιάστηκε στο Ηράκλειο: «Μετά τον βιασμό ήμουν χαμένη…»

Must Read

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν όσα κατέθεσε συμπληρωματικά στην ανακρίτρια η 19χρονη Ισλανδή που τον περασμένο Ιούνιο έπεσε θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης από δύο Γερμανούς, οι οποίοι τη βίασαν διαδοχικά και έβαλαν μέσα στον κόλπο της ένα χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ αλλά και κέρματα!

Η άτυχη κοπέλα πέρασε πριν από μερικές μέρες το κατώφλι του γραφείου της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου, όπου ακόμη μία φορά περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια των δύο ανδρών, οι οποίοι βρίσκονται προφυλακισμένοι στις Φυλακές Τριπόλεως.

Η 19χρονη Ισλανδή, σύμφωνα με το Cretalive, αρχικά εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιη ότι οι άνθρωποι που κακοποίησαν βάναυσα το κορμί της και άφησαν ανεξίτηλα σημάδια στην ψυχή της είναι οι συγκεκριμένοι δύο που είχε αναγνωρίσει στο αστυνομικό τμήμα.
«Την κατάθεσή μου την έδωσα στο αστυνομικό τμήμα το μεσημέρι μετά το νοσοκομείο… Εκεί αναγνώρισα τους κατηγορουμένους. Δεν μου έδειξαν φωτογραφία, αλλά τους ίδιους τους κατηγορουμένους. Είμαι 100% σίγουρη και για τους δύο» ανέφερε η 19χρονη, ενώ αμέσως μετά άρχισε να ξεδιπλώνει τις αναμνήσεις εκείνης της μέρας, που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη της και θα τη στοιχειώνει για το υπόλοιπο της ζωής της.
«Στο στενάκι που σας περιέγραψα με βίασε πρώτα ο ψηλός με τα σκούρα χαρακτηριστικά και το μούσι και ο άλλος, ο πιο κοντός, με κρατούσε από τους ώμους. Έπειτα με ακούμπησαν κάτω και με βίασε ο δεύτερος, ενώ με κράταγε ο ψηλός. Ο πιο ψηλός έβαλε στον κόλπο μου τα χρήματα».

Λίγο προτού ολοκληρώσει την κατάθεσή της και επιστρέψει στη χώρα της, η 19χρονη τόνισε ότι δεν είχε κάνει ασφάλεια για αποζημίωση σε περίπτωση βιασμού, ενώ ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των κατηγορουμένων.

Οι δύο Γερμανοί, ηλικίας 34 και 38 χρόνων, από την πλευρά τους αρνούνται κατηγορηματικά όσα τούς αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζουν τη 19χρονη και ουδέποτε συνευρέθηκαν μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταθέσει και οι δύο αιτήσεις αντικατάστασης της προσωρινής τους κράτησης, οι οποίες απορρίφθηκαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This