Ηλικιωμένο ζευγάρι κατήγγειλε την κόρη του: «Μας χτυπάει και μας κλέβει για τη δόση της»

Η 46χρονη τους απειλεί πως θα τους σκοτώσει αν δεν της δώσουν χρήματα για την δόση της

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη βιώνει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στον Βόλο, που δέχεται επιθέσεις από την ίδια του την κόρη, επειδή δεν της δίνει χρήματα να πάρει ναρκωτικά. Η 43χρονη γυναίκα, που είναι εθισμένη, έφτασε στο σημείο να κλέβει πράγματα από το σπίτι των γονιών της, με σκοπό να τα πουλήσει και να βγάλει χρήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ζευγαριού της Κυριακή, η κόρη τους μπήκε στο σπίτι και απαιτώντας να της δώσουν χρήματα, τα έσπασε όλα, αντιμετωπίζοντας την άρνησή τους. Θύμα της οργής της και ο 80χρονος πατέρας της.

Όπως έγινε γνωστό, η τελευταία κλοπή που διέπραξε η τοξικομανής ήταν η τηλεόραση των γονιών της, η οποία κόστιζε 900 ευρώ και πουλήθηκε «κοψοχρονιά», για την εξασφάλιση ηρωίνης. Ήταν η τρίτη φορά που έκλεβε τηλεόραση από το σπίτι. «Ναι, την πούλησα 50 ευρώ αλλά όχι για ναρκωτικά. Ήθελε να πάρω εσώρουχα και κρέμα για τα κουνούπια», ήταν η απάντηση της 43χρονης.

Η μητέρα «λύγισε»

Χθες η 43χρονη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση και κλοπή.

Η μητέρα της «λύγισε», καθώς η 43χρονη δεν είναι το μόνο παιδί της που κάνει χρήση. Ο γιός της είναι φυλακή και το μόνο παιδί που της συμπαραστέκεται είναι η δεύτερη κόρη της. Στα επεισόδια της Κυριακής, μάρτυρες των βίαιων επεισοδίων έγιναν τα δύο εγγόνια της, που η δεύτερη κόρη της ζήτησε να κρατήσει για λίγες ώρες. «Δεν αντέχεται άλλο αυτή η ζωή», είπε η μητέρα, απελπισμένη.

Ο 80χρονος πατέρας της 43χρονης κατέθεσε πως η κόρη του έχει «ρημάξει» το σπίτι στις κλοπές. «Οι καυγάδες είναι καθημερινοί. Εάν δεν της δώσουμε 30 ευρώ, τα σπάει όλα. Η γειτονιά μόνο με εμάς ασχολείται. Βγαίνει ο κόσμος στα παράθυρα και μας χτυπάει τις πόρτες για να δει αν χρειαζόμαστε βοήθεια. Αναγκάζομαι να της δίνω λεφτά γιατί ντρέπομαι τον κόσμο. Της ζητάμε να φύγει και απαιτεί να φύγουμε εμείς. Εχει σπάσει την κουζίνα και το κινητό της μητέρας της γιατί δεν της το έδωσε για να το πουλήσει. Ψάχνει παντού για χρήματα και όταν πήγα να της πάρω την τσάντα της μητέρας της που την ψαχούλευε, με έγδαρε», είπε για την κόρη του, που απειλεί να τους σκοτώσει και να τους κάψει όταν αρνούνται να της δώσουν χρήματα.

Η κατηγορούμενη με την σειρά της κατέθεσε πως οι γονείς της είναι ανυπόφοροι και δεν της συμπαραστέκονται στην αρρώστια της. «Με φωνάζουν πρεζόνι και λένε ότι θα πεθάνω», είπε στην έδρα, δεσμευόμενη πως θα φύγει από το σπίτι και θα βρει δουλειά.

Καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 9 μηνών χωρίς αναστολή, καθώς είχε παλιότερη καταδίκη για φορολογικό αδίκημα, με δικαίωμα έφεσης, που έχει αναστέλλουσα δύναμη. Πλέον το Εφετείο καλείται να αποφασίσιε αν θα φυλακιστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This