Πάρος: Χειροπέδες σε αλλοδαπούς που «ξάφριζαν» τουρίστες στα νησιά

Ένα από τα μέλη της σπείρας συνελήφθη την στιγμή που αγόραζε προϊόντα χρησιμοποιώντας μια από τις κλεμμένες κάρτες

Must Read

Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας έπεσαν τα μέλη σπείρας που ταξίδευαν στα ελληνικά νησιά και ξάφριζαν τους τουρίστες. Τέλος, στην δράση της τριμελούς συμμορίας των αλλοδαπών έβαλαν οι αστυνομικοί της Πάρου.

Η εξάρθρωση της σπείρας, την οποία αποτελούσαν ένας 48χρονος και δύο γυναίκες ηλικίας 42 και 34 χρόνων, επιτεύχθηκε μετά από έρευνες που ξεκίνησαν ύστερα από τις καταγγελίες που υπέβαλαν δύο γυναίκες από τις οποίες οι δράστες είχαν κλέψει ένα πορτοφόλι και μια τσάντα που περιείχαν χρήματα και τραπεζικές κάρτες, το Σάββατο και την Κυριακή.

Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης εντοπίστηκε την Κυριακή ο 48χρονος, την στιγμή που αγόραζε διάφορα προϊόντα χρησιμοποιώντας μια από τις κλεμμένες κάρτες και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. Αμέσως μετά, συνελήφθησαν οι δύο γυναίκες οι οποίες είχαν πάει στο λιμάνι της Παροικιάς με σκοπό να επιβιβαστούν σε πλοίο και να διαφύγουν από το νησί. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία και κατασχέθηκαν, όπως και μια βαλίτσα τρίτου προσώπου και διάφορα αντικείμενα η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Σε βάρος των τριών αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για συγκρότηση εγκληματικής ομάδας, διάπραξη κλοπών και παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα κατά περίπτωση, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου όπου τους ασκήθηκαν διώξεις και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση. Οι έρευνες συνεχίζονται, για να εξακριβωθεί αν οι δράστες είχαν διαπράξει κλοπές και σε άλλα τουριστικά μέρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This