Δεν βάζουν μυαλό: Τρένο που μετέφερε καύσιμα «κόλλησε» στην «ζούγκλα» της Αττικής

Αδιανόητες εικόνες! Οι γραμμές έχουν «χαθεί» κάτω από τα ξερόχορτα

Must Read

«Παίζουν» με την ασφάλεια των εργαζομένων και των πολιτών στον ΟΣΕ, παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις ότι τα τρένα θα λειτουργήσουν με ασφάλεια μετά από το τρομερό δυστύχημα στα Τέμπη, για το οποίο η κυβέρνηση φέρει μεγάλες ευθύνες.

Εκτός από το πλήθος προβλημάτων στην συντήρηση, πρωτοφανείς εικόνες καταγράφονται και στην συντήρηση των σιδηροδρομικών γραμμών, που όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, έχουν μετατραπεί σε «ζούγκλα» και έχουν καλυφθεί πλήρως από τα ξερόχορτα.

Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενηδούνιας, το πρωί της Τετάρτης, εμπορική αμαξοστοιχία που μετέφερε εύφλεκτο φορτίο (καύσιμα) ακινητοποιήθηκε μέσα στην Αττική καθώς τα χόρτα εισχώρησαν στους τροχούς του τρένου.

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από τις φωτογραφίες, οι γραμμές σχεδόν δεν είναι ορατές καθώς είναι καλυμμένες από ξερά χόρτα, τα οποία κανένας δεν μπήκε στον κόπο να καθαρίσει, ειδικά σε αυτή την περίοδο που οι υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να προκαλέσουν επικίνδυνες συνθήκες.

Το τρένο που μετέφερε καύσιμα από τον Ασπρόπυργο παρέμεινε ακινητοποιημένο για τρεις ώρες μέχρι τελικά να απομακρυνθεί από τη γραμμή.

«Καλέστε την express service , μείναμε στην ζούγκλα. (Στην γραμμή αυτή , μεταφέρονται καύσιμα). Καλημέρες είπαμε ; Καλημέρες σε όλους και ιδιαίτερα στην Διοίκηση του ΟΣΕ. Μας αγαπάει και την αγαπάμε και εμείς . Σχέση στοργής καθώς τα θέματα είναι πολιτικά και ΔΕΝ αφορούν πρόσωπα. Ερώτηση λοιπόν : Τόσες απευθείας αναθέσεις 4 χρόνια και απο το 2019 , μια ριμάδα σύμβαση να καθαρίσουν τις γραμμές δεν μπόρεσαν να κάνουν; Η μάχη του αυτονόητου στην Ελλάδα του 2023» γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Γενηδούνιας.

Δείτε επίσης:

Σοβαρή καταγγελία Γενηδούνια για εγκαταλελειμμένη σιδηροδρομική υποδομή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This