Κρήτη: Το δράμα που «κρύβεται» πίσω από την μεταφορά τεσσάρων παιδιών σε δομή προστασίας

Με εισαγγελική εντολή τα ανήλικα αδερφάκια θα πάνε σε δομές εκτός Κρήτης

Must Read

Ένα δράμα, που κάνει ακόμη και τους πιο δυνατούς να «λυγίσουν», ήρθε στο φως, με αφορμή την μεταφορά τεσσάρων ανήλικων παιδιών σε κοινωνική δομή, αφού πρόκειται για μία οικογένεια, που έχει βιώσει πολύ δύσκολα και τώρα καλείται να χωριστεί.

Η οικογένεια ζει σε χωριό του Δήμου Αγίου Νικολάου, στην Κρήτη, ωστόσο η μητέρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν μπορεί να τους εξασφαλίσει συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης, ενώ ο σύζυγος εκτίει ποινή φυλάκισης. Ο έλεγχος που πραγματοποίησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί της Περιφέρειας διαπίστωσε την άσχημη κατάσταση που διαβιούσαν τα παιδιά και την αδυναμία της οικογένειας να τους παρέχει ακόμη και τα απαραίτητα.

Ως εκ τούτου, με εισαγγελική εντολή πρόκειται να πάνε σε δομή εκτός Κρήτης, ενώ για την ώρα φιλοξενούνται στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου μαζί με τη μητέρα τους, έως ότου ολοκληρωθεί ο ιατρικός έλεγχος που προβλέπεται από τη διαδικασία.

Σε εύλογο χρονικό διάστημα οι κοινωνικές υπηρεσίες θα επανεξετάσουν το ζήτημα και εφόσον οι συνθήκες είναι αυτές που εξασφαλίζουν καλή διαβίωση στα τέσσερα παιδιά η οικογένεια θα επανενωθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This