Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα μαύρης χήρας!

Σφάδαζε από τον πόνο!

Must Read

Στο νοσοκομείο σφαδάζοντας από τους πόνους κατέληξε ένας νεαρός άνδρας στη Λευκάδα, μετά από τσίμπημα μαύρης χήρας.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στο νοσοκομείο Λευκάδας, ενώ είχε δεχτεί τσίμπημα από τη δηλητηριώδη αράχνη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ilefkada.gr, ο 35χρονος έκανε εργασίες έξω από το σπίτι του και φόρεσε ένα ζευγάρι παπούτσια που είχε αφήσει κοντά σε καυσόξυλα. Ξαφνικά αισθάνθηκε το τσίμπημα και είδε τη μεγάλη «μαύρη χήρα» μεγέθους 3 εκατοστών.

Σύντομα ο πόνος έγινε έντονος και το πόδι του άρχισε να μουδιάζει. Ο ίδιος περιέγραψε ότι ο πόνος ανέβαινε στο πάνω μέρος του κορμού του. Τότε αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του χορήγησαν αγωγή και του έκαναν εισαγωγή για ένα 24ωρο.

Μια ημέρα μετά ο 35χρονος έλαβε εξιτήριο καθώς ο πόνος υποχώρησε, ωστόσο θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή για το επόμενο διάστημα.

Σημειώνεται ότι η μαύρη χήρα (που ονομάζεται έτσι επειδή το θηλυκό… καταβροχθίζει το αρσενικό μετά την σεξουαλική επαφή) είναι μαύρη και έχει κόκκινες ή πορτοκαλί πιτσιλιές στη ράχη της. Το δηλητήριο της περιέχει ισχυρή νευροτοξίνη και το τσίμπημά της είναι επικίνδυνο. Πολλές φορές χρειάζεται ενδοφλέβιο αντίδοτο για να υποχωρήσουν τα συμπτώματα.

Σε όσους φορούν ρούχα εργασίας τα οποία αφήνουν σε εξωτερικούς χώρους, συνίσταται να τα τινάζουν και να ελέγχουν τα παπούτσια τους πριν την ένδυση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This