Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στην Ηλεία

Τι συνέβη στον άτυχο επιχειρηματία που είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του

Must Read

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 68χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, που είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Εφύρα Ηλείας, προκάλεσαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Από τον Σεπτέμβριο του 2022 ως και σήμερα οι Αρχές εκτιμούσαν πως επρόκειτο για ανεξιχνίαστο έγκλημα, αφού ο συνταξιούχος φερόταν να είχε δεχθεί 40 τραύματα στο κεφάλι και στον αυχένα από αιχμηρό όργανο, από τα οποία πάντως τα μισά δεν ήταν εμφανή.

«Είναι εφικτός ο αυτοτραυματισμός»

Οι στενοί συγγενείς του επιχειρηματία στην Ηλεία μιλούσαν από την πρώτη στιγμή για έγκλημα. Το ίδιο και οι αστυνομικοί που για μήνες αναζητούσαν τα ίχνη των δολοφόνων. Ωστόσο, μετά την ιατροδικαστική εξέταση, βγήκαν και οι τοξικολογικές εξετάσεις που οδηγούν σε ανατροπή, αφού το ενδεχόμενο του φονικού απομακρύνεται και κερδίζει έδαφος το σενάριο του δυστυχήματος.

Όπως προέκυψε, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος έπαιρνε ψυχοφάρμακα και το ιατροδικαστικό πόρισμα του Ανδρέα Γκότση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «είναι εφικτός ο αυτοτραυματισμός του 68χρονου, ο οποίος στη συνέχεια εξέπνευσε από αιμορραγία».

Τις πρώτες μέρες, μετά τον εντοπισμό της σορού, η τοπική Αστυνομία είχε βάλει στο κάδρο της υπόθεσης δύο άτομα από το κοντινό περιβάλλον του άτυχου άνδρα, τα οποία χαρακτηρίζονταν «ύποπτα» για τη δολοφονία. Είχε διαρρεύσει, μάλιστα, μετά από πολύωρες καταθέσεις ότι είχαν υποπέσει σε αντιφάσεις.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος από τον αδελφό του και τον ανιψιό του, που ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ., ενώ στο σημείο είχε σπεύσει και ο ιατροδικαστής Πατρών, Α. Γκότσης, που ως επίσημη αιτία θανάτου αναφέρει τις κακώσεις στο κεφάλι και στον αυχένα, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Σήμερα, οι Αρχές εκτιμούν πως πρέπει να γίνει ανάλογη «προσαρμογή» στην υπόθεση, με τον φάκελο να παραμένει ανοιχτός.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This