Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους των Αρκιών: Καταγγέλουν τεράστιο πρόβλημα με την ύδρευση

Must Read

Κραυγή αγωνίας απευθύνουν οι κάτοικοι των Αρκιών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα με το δίκτυο, που έχει σπάσει, με συνέπεια το νερό να χύνεται στη θάλασσα.

Όπως κατήγγειλε o Μιχάλης Καμπόσος, κάτοικος του νησιού, οι πολίτες δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν βασικές τους ανάγκες, ενώ παράλληλα κινδυνεύουν να χάσουν και τα ζώα τους.

«Έχουμε μεγάλο πρόβλημα, έχει χαλάσει το δίκτυο εδώ και πολλούς μήνες. Έχει σπάσει το δίκτυο και δεν πάει στις δεξαμενές ούτε 5 κυβικά το 24ωρο, το υπόλοιπο νερό χύνεται στους δρόμους», είπε, ενώ τόνισε πως παρά τα αμέτρητα τηλεφωνήματα που έχουν κάνει στον δήμο Πάτμου δεν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.

«Έχουμε ειδοποιήσει επανειλημμένως τον δήμο και τους υπαλλήλους του. Έρχονται, φτιάχνουν μία ένωση, μέχρι να φύγουν και να πάνε στην Πάτμο έχει σπάσει η άλλη. Το νερό χύνεται και πάει στη θάλασσα. Κινδυνεύουμε να χάσουμε τα ζώα μας. Δεν κάνουμε μπάνιο για να σώσουμε τα ζώα μας, κινδυνεύουμε», εξήγησε και συμπλήρωσε:

«Τους παίρνουμε τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν, ούτε οι υπάλληλοι, ούτε ο δήμαρχος, κανείς. Φέτος έχει πρόβλημα όλο το νησί, γιατί χύνεται το νερό στους δρόμους. Έρχονται κατά διαστήματα μετά από φωνές κατοίκων. Δεν μας υπολογίζει κανείς».

Πρόβλημα και με την καθαριότητα

Εκτός από το πρόβλημα ύδρευσης οι Αρκιοί αντιμετωπίζουν θέμα και με τα σκουπίδια, καθώς μία φορά την εβδομάδα – κάθε Παρασκευή – περνά το απορριματοφόρο του δήμου για να τα συλλέξει.

«Θα μας φάνε τα σκουλήκια και οι μύγες», ήταν τα λόγια του κ. Καμπόσου για την κατάσταση που επικρατεί στους Αρκιούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This