Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας Αντώνιος

«Είναι όλα ψέματα» λέει ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου - Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ

Must Read

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας Αντώνιος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για τις κατηγορίες που αφορούν κατάχρηση ανηλίκων και ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση.

Στον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου που αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για ψευδείς καταγγελίες, επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μια φορά το μήνα στο ΑΤ της περιοχής. Επιπλέον, κατέβαλλε εγγύηση 10.000 ευρώ.

Στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της απολογίας του βρισκόταν η πρεσβύτερα Σταματία Γεωργαντή, η οποία κατέθεσε ως μάρτυρας. Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες κατέθεσαν υπέρ του πατρός Αντωνίου 20 άτομα που προτάθηκαν από τον ίδιο, ως μάρτυρες υπεράσπισης. Από αυτούς, 5 άτομα κατέθεσαν ότι ο 19χρονος που έκανε την καταγγελία, προσπάθησε να τους πείσει να καταγγείλουν τον ιδρυτή της Κιβωτού.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας Αντώνιος, έχει καταθέσει βίντεο μέσω των δικηγόρων του το οποίο αποδεικνύει ότι την ημέρα που ο 19χρονος κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά, απουσίαζε. Από πλευράς του ο πατέρας Αντώνιος υποστήριξε ότι ο 19χρονος «είχε έντονη παραβατική συμπεριφορά» και ότι μετά την καταγγελία σε βάρος του εμφανιζόταν να κάνει πολυτελή ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που σύμφωνα με τον ίδιο, αποτελεί απόδειξη ότι χρηματίστηκε από άλλα πρόσωπα.


Στο υπόμνημα του ο ιδρυτής της ΜΚΟ κάνει λόγο για σκοπιμότητες: «Λόγω προφανών σκοπιμοτήτων, μετά από 25 χρόνια ευδόκιμης λειτουργίας, υποβλήθηκαν δύο, (τονίζεται ο αριθμός 2), καταγγελίες σε βάρος της διοίκησης τη ΚΙΒΩΤΟΥ, που άκριτα υιοθετήθηκαν από ορισμένες μόνον Αρχές, Φορείς και Μέσα. Δυο καταγγελίες προκλητικά και αυταπόδεικτα ψευδείς και αυτοαναιρούμενες. Μάλιστα, η επόμενη “αντέγραφε” τις αοριστολογίες και τα αβάσιμα περιστατικά της προηγούμενης (!!!)» αναφέρει και προσθέτει: «Η μεθοδευμένη δράση του πρώτου και κύριου καταγγέλλοντος εξακολουθεί, αφού περιφέρεται άνευ δικαιώματος στις δομές, προσπαθώντας να στηρίξει τα ψεύδη του. Ευτυχώς τον διαψεύδουν κατηγορηματικά πληθώρα παιδιών» αναφέρει και συμπληρώνει πως «παιδιά που ενυπόγραφα και με αποδείξεις διέψευσαν τον 19χρονο, υπέστησαν άγριο ξυλοδαρμό, από αγνώστους και απειλές να ανακαλέσουν».

Υπενθυμίζεται ότι αντιμέτωποι με ποινική δίωξη είναι άλλοι 7 συνεργάτες του οι οποίοι έχουν καταγγελθεί για σωματική κακοποίηση και βασανιστήρια μέσα στις δομές από τον Απρίλιο του 2018 έως τον Αύγουστο του 2022.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This