«Μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε» – Συγκλονίζει ο 13χρονος που παρασύρθηκε από οδηγό στη Θεσσαλονίκη

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον ασυνείδητο οδηγό

Must Read

Συγκλονίζει ο 13χρονος Πολυχρόνης, θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας για τον ασυνείδητο οδηγό που τον παρέσυρε.

«Μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του και έφυγε», αποκάλυψε ο ανήλικος περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που έζησε όταν ο νεαρός οδηγός που τον χτύπησε με το αυτοκίνητο του τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην οδό Διδυμοτείχου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

«Ένας οδηγός με μαύρο Audi αγνοεί μία πινακίδα STOP από εκεί από τον κεντρικό που ερχόταν. Περνάει, αγνοεί τις διαβάσεις και τα σήματα πεζών και εγώ επειδή είχε κάτι κουτιά εκεί πέρα της ΔΕΗ δεν τον είδα και πήγα να περάσω για να χαιρετήσω κάποιον απέναντι και με πάτησε, ευτυχώς μόνο στο πόδι, δεν με έκοψε», περιέγραψε ο 13χρονος Πολυχρόνης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο οδηγός σταμάτησε και τον ρώτησε αν είναι καλά: «Κατέβηκε να με ρωτήσει άμα πετάχτηκα και εγώ του είπα “ναι”, καθώς τσίριζα από τον πόνο και είπε “εντάξει”, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του και έφυγε».

Παρά τον πόνο του ο 13χρονος κατάφερε να συγκρατήσει λεπτομέρειες τόσο από το πρόσωπο όσο και από το αυτοκίνητο του ασυνείδητου οδηγού που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε, υποστηρίζοντας ότι ξέρει τα χαρακτηριστικά του. «Τα χαρακτηριστικά του τα ξέρω όλα πολύ καλά, μιας και δε χτύπησα το κεφάλι μου. Θυμάμαι και από το αυτοκίνητο, Audi μαύρο με πινακίδα ξένη. Ήταν εκεί της γειτονιάς αυτός, φορούσε ροζ πουκάμισο με τρία κουμπιά, είχε γαλάζια μάτια, μιλούσε ελληνικα πολύ καλά, λευκόχρωμος, μελαχρινό μαλλί προς τα πλάγια, προς τα δεξιά, παντελόνι τζινάκι με μία καφέ ζώνη και μετά μπήκε μέσα στο αμάξι του και έφυγε», συμπλήρωσε.

Πάντως οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος δρόμος είναι παγίδα και όπως λένε χαρακτηριστικά, οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.

Το 13χρονο παιδί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο, ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον ασυνείδητο οδηγό.

Πηγή φωτό: star.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This